Mi a jó házasság vagy együttélés titka, ha egész életre szólót szeretnék?
Figyelt kérdés
Na, így nem akarok soha érezni: http://www.youtube.com/watch?v=dDhWIyTxOUY
Kérlek írjatok kort is! Köszönöm szépen.
2011. márc. 4. 12:51
11/15 anonim válasza:
Elég "sablonos" dolgok: tolerancia, megértés, szeretet, odafigyelés(!!!) egymás igényeire, nem hagyni a kapcsolatot ellaposodni, odafigyelni magunkra, hogy vonzók maradjunk (jó, az ember nem fiatalodik, de azért mégis...), egymás kölcsönös segítése és oda kell figyelni, hogy ne egymáson vezessük le a hétköznapok feszültségét.
12/15 anonim válasza:
Ja és azért a saját igényeinkre is oda kell figyelni, mert hiába adunk meg mindent a másiknak, ha mi boldogtalanok vagyunk.
14/15 anonim válasza:
Naponta gondoltam, de nem erre hegyezném ki a dolgot.
Férfiként abban látom a lényeget, hogy választani kell egy jó alapot. Nagyon fontos a külső is. Én szerintem házasság előtt azért érdemes pár évig tesztelni. A hangsúly a karbantartáson van, aminek az egyszerűbb neve lehet a törődés. A nők szeretik az új ruhákat, az ékszereket és egyéb lehetőségeket arra, hogy jó formában maradjanak, ezért hálásak, ilyenkor jöhet a romantika Kifejezetten utálom az olyanokat akik mázsás anyadisznót csinálnak a feleségükből és utána rongyként bánnak vele.
15/15 anonim válasza:
32/N: Szeretnél ismerkedni? 34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!