Ha lehetne egy kérésed, kívánságod, mit kérnél a szüleidtől?
Figyelt kérdés
Anya azt mondta hogy lehet egy kérésem ha időben hajlandó vagyok lefeküdni este.Ez egy egyszeri lehetőség,gondolkodtam hogy azt kérem ne kelljen iskolába mennem 1 hétig vagy valami ilyesmit mert mást megkaphatok a szülinapomra is.Te mit kérnél?
16/L
2011. márc. 3. 15:33
21/23 anonim válasza:
Nos, hogy egy kevésbé szépet is kapj: próbáljon megváltozni. Vagy legalább csnáljon úgy, mintha megpróbálna, mert akkor könnyebb lenne megbocsátani azt a rengeteg szörnyű dolgot, amit átélte mellette. Ja, anyámról van szó...
22/23 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, valami közös program lenne a legjobb, ami örök emlék marad.
Vagy a legszebb és legönzetlenebb az lenne, ha nem kérnél semmit, hanem megtennéd Érte, azért mert Ő kérte
(amúgy te is tudod, hogy hosszú távon valójában a te érdeked, éjjel aludni kellene... :P)
19/L
(aki 3 éve már nem kérhet többé semmit az anyukájától... :,( )
23/23 anonim válasza:
rántott sajtot, sűlt krumplivaaaaaa.. nyámi..
mee anyu király, és szeret!!! ne használd ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!