Ha lehetne egy kérésed, kívánságod, mit kérnél a szüleidtől?
Anya azt mondta hogy lehet egy kérésem ha időben hajlandó vagyok lefeküdni este.Ez egy egyszeri lehetőség,gondolkodtam hogy azt kérem ne kelljen iskolába mennem 1 hétig vagy valami ilyesmit mert mást megkaphatok a szülinapomra is.Te mit kérnél?
16/L
Én azt kérném anyukámtól, hogy menjünk el együtt moziba valami jó filmet megnézni. Már az idejét sem tudom, hogy mikor voltunk utoljára együtt moziban, sőt, azt se, hogy én magam mikor voltam.
Igaz, nekem már nem mondja anyukám, hogy feküdjek le időben, mert már egyedül lakom :) De ettől függetlenül ezt kérném tőle most is.
24/L
szia,
tudom, hogy butaság és persze teljesíthetetlen, de én azt kérném tőlük, hogy sose haljanak meg :)
nem szeretném Őket elveszíteni soha... Édesanyám rákos volt, most már gyógyultnak tekinthető, de sosem felejtem el azt az időszakot.
Ági
25/N
Őszintén...én semmit:)
Inkább én köszönném meg,hogy törődik velem és eltart: D
A te érdekedben teszi,de te tudod,hogy mire van szükséged.Biztos jól döntessz majd: p
Én azt kérném, hogy éljen sokáig, legalább amíg a leendő unokái fel nem nőttek... És még utána is nagyon nehezen engedném el...
Bocsi, csak már nem vagyok gyerek, és rájöttem, hogy ehhez képest a többi egyáltalán nem fontos.
De mivel ezt személy szerint tőle nem kérhetem, így valami olyasmit kérnék, hogy menjünk együtt kirándulni, vagy ilyesmi.
anyagi: talán egy szép felső
érzelmi: legyenek családi fényképeink mert utoljára már vagy 10 éve készűltek
értelmes: szedje rendesen a gyógyszereit mert már kell az egészségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!