Szeretnék vele beszélni a szexről. HOgyan csináljam ezt? Bővebben lent
Büszke vagyok rád, hogy anyukáddal akarod megbeszélni :)
Nekem így volt.
-Anyu, szeretnék Veled beszélgetni, de nekem ez kicsit kínos, ezért inkább oltsuk le a villanyt(tudod, mennyivel könnyebb sötétben dumálni? nem látja, mikor elpirulsz, Te sem látod, mikor elmosolyodik, ezért bátrabb vagy)...
kérd meg, hogy ne szóljon közbe, míg előadod, mik a kérdéseid...
vagy- írd meg neki egy levélben, így jobban összeszeded a gondolataid, nem lesz kínos csend, stb... és mikor elolvasta, már tudod, hogy ismeri a témát, amiről beszélni akarsz vele, így könnyebben folytatjátok személyesen...
Én is féltem anyuval az elején, aztán már könnyen ment :)
Szia! hát én nem voltam ilyen helyzetben, mert én apukámmal nőttem fel, úgyhogy kimaradt az életemből ez a dolog. viszont ha a helyedben lennék, szerintem, először megkérdezném anyukámat, hogy neki milyen volt az első. mármint nem a minősége érdekel, hanem szerelemből volt-e, vagy csak spontán, ezután úgyis megkérdezné, hogy miért. akkor megmondanám, hogy mert szóba került a suliban, és elgondolkodtál, hogy neked milyen lesz...stb-stb.
én így csinálnám, vagy legalább remélem segíthettem:) sok sikert! majd azért írd meg hogy sikerült:)
Ismerős helyzet, ez a mi családunkban valamiért tabu téma volt. Anya magától semmit nem mondott, csak ami a legszükségesebb (havi vérzés). Szóval főleg mikor komoly kapcsolatom volt, én is úgy mentem oda, hogy nagyon ciki meg minden, de érdekel. Volt olyan amiről ő magától csak akkor kezdett el mesélni mikor kb. egy hét választott el az esküvőmtől. Mondjuk akkora én már azokat tudtam, de persze meghallgattam. Hátha mond olyat is, amit még nem tudok.
De a legrosszabb az volt mikor a párom családjában jött szóba a téma, ők meg mindig is nyitottan beszéltek róla. Na én meg... jó idő kellett mire fel tudtam úgy oldódni, hogy ha nem is úgy, de azért beszélgessek a témában. Amúgy is kicsit nehezen oldódom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!