Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi rossz családi...

Miért van ennyi rossz családi kapcsolat és hogy romlanak meg ennyire a viszonyok, olyan sok helyen?

Figyelt kérdés

Elég, ha csak egy személy nagyon gonosz és az megfertőzi az egészet, vagy mindenkivel baj van inkább?

Testvéri, szülő-gyerek kapcsolatokra gondolok, nem a párkapcsolatokra ahol hatalmi viszony van inkább mint lelki kapcsolat, vagy a vérszerinti rokonoknál is hatalmi viszony van?

2011. márc. 2. 12:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nem az internetes kapcsolatokra gondoltam, hanem amiket élőben tapasztalok

pl. anyám és testvérei botrány amilyenek, anyukámat olyan szinten alázgatták meg szemétkedtek vele, hogy össze is tört tőle, de eleve labilisabb volt egy szemét férfi miatt (apám)

2011. márc. 2. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:
de ez régen sem volt másképp. nem hiszem, hogy sokkal jobbak lettek volna az emberi kapcsolatok. lehet, h türelmetlenebbek és önzőbbek vagyunk, de régen is volt iylen meg olyan ember és kapcsolat.
2011. márc. 2. 15:05
 13/15 A kérdező kommentje:
én nem írtam, hogy régebben más volt. engem az ok érdekel csak, az emberek mindig is hülyék voltak és lesznek.
2011. márc. 2. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
OFF Látod? Tipikus példa arra, amit 12:46-ban mondtam. Csak figyelni kell... :) ON
2011. márc. 2. 16:32
 15/15 anonim válasza:

mi is idáig jutottunk.. Az anyósom engem okol, de azt nem veszi észre, hogy kivételt tett a gyerekei között. Az egyiket tolták a másikat húzták.. azt senki nem nézte, hogy a férjem sosem kért senkitől, amit elért maga fizette, dolgozott meg érte. A testvére meg szórta a pénzt, tojtmindenre... mindog volt aki kihúzza. Ha nem a férjem akkor valamelyik nagyszülő, vagy a szülők.

Itt is mindenki fújja a magáét, és állítja, hogy igaza van. Én azt tudom, hogy a férjem igazat mond. Mert mellette voltam, láttam, hallottam. (Mióta együtt vagyunk.) Azokat a dolgokat is amiket anyósom, apósom mondott. És hogy hogy élnek a testvéréék. Az anyósomnak nem tetszik, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő kitalálta... a saját fia szemébe hazudik, és számtalanszor lebukott, de így is azt állítja, hogy az az igazság ,amit ő állít. Én se mondtam szép dolgokat nekik. De ő szentül vallja, hogy én vagyok a hibás. nem látja, hogy itt sem voltam a családban a sérelmek ideje alatt... ezzel takarózik, nyugtatja magát szerintem. Le se sz.ja a a férjemnek milyen érzés ,hogy tök h.lyének nézték, és hogy a tesója a szent.. és valóban kivételezik. Itt is az anyagiak váltották ki a balhét, de nem cask az hogy az wgyik kap a másik nem. De ez a férjem nagy sérelme hogy.mivel jobb nála az öccse... amin ki volt akadva, hogy a testvére miatt is kerültek az adósságba a szülők, bukták el a házukat... aztan erre a testvérénwk az anyjuk adott egy örökölt házat. Az meg úgy elfogadta, és költöznek majd be, hogy minden baromságot maga mögött hagyva ami az ő sara is, hagyja ott a szülőket... mintha neki ez járna.. nem vállsl felelőssséget semmiért. Én erre keresem a választ, hogy a szülők miért kivételeznwk.... és ezt a környezetemben sok helyen látom, hogy amelyik megáll a sajat lábán az eszükbe se jut. Amelyikmeg nem megy semmire azt babusgatják.. jaj szegénykém... közben meg a saját btasága miatt tart ott ahol tart... és ilyen valóban sok van. Főleg hogy ez van nálunk egyre több helyről hallom, hogy ez megy ott is... azt bánom, hogy nem folyamatosan mondtuk oda a magunkét az évek alatt, hanem így egyszerre.

2019. júl. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!