2-4 év körüli gyerekeknek milyen ajándékot vihetnék?
Külföldi barátainknál van két kisgyerek is. Mindenképp szeretnék "magyaros" ajándékokat vinni, de a piciknél elakadtam. Valami olyan játékra gondoltam, ami ha máshogy nem, úgy magyaros, hogy egy ránk jellemző dolgot ábrázol.
De tudom, hogy főleg még egy két éves gyerek inkább kalapácsnak használja a játékokat.
Plüss figura, vagy mi lenne megfelelő ajándék ilyen pici gyereknek? Mi az, aminek biztosan örülne, de nem lenne rá veszélyes?
Népviseletes babából van "gyerekálló" verzió? Eddig csak porcelánfejűt láttam, azt szerintem ripityára törnék pár perc alatt.
A 4 év körüli gyerek kislány, a 2 év körüli kisfiú.
Én túrórudit vinnék egy kartonnal:)) Olaszba barátnőmék kölkei mindig azt kérték, mivel ott nincs, na de a kérdésed nem az volt, én mit vinnék:) itt egy link válogass, magyaros retro játékok vannak benne, szinte minden játékboltba kaphatók még. Én pl bűvös kockát vettem a keresztfiamnak, keresztlányomnak meg egy moncsicsit.
Itt találtam ruhát, ezzel fel tudsz öltöztetni egy nem porcelánfejű babát is. De van baba is felöltöztetve, számomra viszont nem derül ki, milyen anyagból.
Én fajátékokban gondolkodnék...
pl.: fakopancs.hu
Babától a logikai játékokig sok mindent találsz
nem tudom milyen játékaik lehetnek, így elég nehéz :(
nekem 1,5 éves a gyerekem, sokat járunk társaságba, olyan bababuliban még nem voltam ahol ne lett volna hintaló :)
nem hiszem, hogy ez tipikus magyar játék lenne de azt biztos, hogy a magyar gyerekek nagy többségének van.
mondjuk nem olcsó, akciósan 5000.- körül van.
ha lány akkor vehetsz neki kukorica babát, az szerintem magyar :)
előző vagyok, nem "ha lány" hanem a lánynak :) bocsi...
a kukorica baba nem törékeny, mondjuk lehet nagyon játszani se lehet vele inkább dísz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!