Volt már lelkibeteg párotok?
párral alatta van a kérdésem
barátom egyre nehezebben bírja velem :( én csak azt tudom javasolni hogy segíts neki
sokszor elég ha csak csendben megöleled és hozzábújsz némán
22L
én is az vagyok.. szedek gyógyszert de nem mutatom ki h az lennék
18/f
Első! Jó hallani a másik oldalt is. A párom sajnos nem beszélget. Ha kérdezem, elhárít, hogy nem tudom. :( Itt van 3 pihenőnapunk és ő inkább otthon van a szüleivel, nem velem. Annyira rossz hozzám, hogy elképesztő. A munkában csak a hisztije megy, olyan gonoszkodó; észre sem veszi, mit okoz. Sírok miatta, és visszafolytok minden indulatot, hogy ne én húzzam fel, de megoldja maga is.
Írok a kérdésedhez.
5 éve volt egy párom... lelkibeteg volt... Orvosnál nem volt, pedig győzködtem hogy menjünk el, és szerintem pont ez volt a baj. Nehezen bírtam mellette. A háttérben a gyerekkora állt, szülei alkoholisták, verték, apját úgy kellett kidobni a lakásukból, szegények voltak stb.
Mellette álltam mindig, bízhatott bennem, szerettem, de ez sem volt elég.
Magához akart láncolni, furcsa, beteges dolgai voltak. Nem volt depressziós, vagyis csak nagyon ritkán gondoltam hogy az lehet, nála ez a lelkibetegség inkább úgy nyilvánult meg hogy soha nem tudott bennem megbízni, soha nem volt neki elég a szeretetem stb... ugye a családja miatt jöttek ezek ki mindig rajta.
1,5 év után már én szedtem nyugtatót, nem bírtam... szerettem, de nem bírtam. Elhagytam.
*Itt van 3 pihenőnapunk és ő inkább otthon van a szüleivel, nem velem. Annyira rossz hozzám, hogy elképesztő.
Kedves kérdező! Mi a kérdés?
A párod a betegségéről nem tehet, de arról, hogy nem akar veled lenni és "rossz" hozzád, arról tehet. Arra nem mentség a betegség.
Én a helyedben elgondolkoznék, megéri-e vele lenned. Ismétlem: NEM a betegsége miatt. Hanem azért, mert nem tud szeretni téged, nem becsül meg. Nem vagy köteles feláldozni magad érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!