Szakítás majd kibékülés után hogyan alakult a kapcsolatotok párotokkal?
Családterápián azt tanultuk, hogy minden hosszú távú párkapcsolatnak része a szakítás. Van hogy pár percet jelent ez a szakítás, de van, hogy hetekig tart.
Ennek a megoldása lendít át egy stabilabb pontra.
Persze utána is vannak kevésbé stabil ciklusok. De ez is egy ilyen, mindenkinél jelen lévő motívum.
Az én szakításaim véglegesek voltak.
Volt egy kapcsolatom, amelyben ki lettem rúgva vagy tizenötször és fél óra múlva pedig vissza lettem könyörögve, mert mindahányszor szedtem a sátorfámat, hogy elmegyek. De ezek nem voltak igazi szakítások, csak a nő cirkuszolt olyan marhaságokon, amelyeken másnak eszébe sem jutna jelenetet rendezni. Az ember a tenyerén hordozza, kiteszi a lelkét és cserébe csak még több követelőzést, anyázást, szidást kap.
Nehéz normális párt találni, akit külsőre is vonzónak találunk és nem egy önző, beképzelt szeszélyes nőszemély.
Ha véletlenül egy szingli 25-32 közötti nő vagy és akarsz ismerkedni egy normális palival, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!