Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A menyországba kerülhet olyan...

A menyországba kerülhet olyan aki átesett már abortuszon? És miért bánja meg minden nő? Nekem már 10 éves lenne a lányom/fiam. De lehet éhezne.

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 18:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell bántani? Mármint a kérdezőt!

Mindenki abban hisz, amiben akar. "Bizonyítsd be!" állítás a vallásban nincs! Bizonyítsd be Isten létezésé! Bizonyítsd be Éva és Ádám történetét! Ezzel az erővel bizonyítsd be, hogy a világűr végtelen!

Erről ennyit.

Ha a gyermeked tényleg éhezne/szenvedne, akkor talán jól döntöttél. Nem kell a mi lett volna ha... -n gondolkodni, megváltoztatni nem lehet a múltat.

Azt te érzed igazán, hogy jól döntöttél-e...

2011. febr. 27. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
33%

Létezik mennyország, és pokol is - a könyvemben, igen jó téma :D

Kedves kérdező, egyébként az a fontos, hogy milyen szándékkal vetetted el a gyereket.Legalábbis egy pap ennek mértékében fog neked hátraszaltót csinálni.

2011. febr. 27. 18:46
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
a gyilkosok nem kerülhetnek a mennyországba.
2011. febr. 27. 18:52
 14/30 anonim ***** válasza:
34%
Ez a kérdés az ezotéria kategóriába tartozik.
2011. febr. 27. 18:55
 15/30 anonim ***** válasza:
67%

Nekem volt abortuszom. Megbántam, mert voltak rákényszeritő körülmények, nem is kicsik.

Istenben, és a menyországban nem hiszek, de ha mégis van, akkor én a pokolba jutok, de nem is baj, mert fázós vagyok, és ott jó meleg van, na meg több az ismerős, és a cimbi is.

2011. febr. 27. 18:59
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem aki az abortusz mellett dönt, és megbánja, annak kellene inkább "elkárhozni". (Én ateista vagyok, és elutasítok minden vallást, de természetesen ez a saját személyes nézőpontom..)

Hiszen ha az ember felelősen dönt, akkor tudja, hogy az egyetlen lehetősége az adott körülmények között elvetetni azt a babát, mivel nincs rá módja felnevelni. Ha később mégis úgy érzi, meg kellett volna tartania, akkor ezzel mintegy beismeri magának, hogy mégis fel tudta volna nevelni.. Ha az ember abban a helyzetben nem lát más megoldást, akkor viszont nincs mit megbánnia. Keseregni persze lehet rajta, hogy mi lett volna ha más körülmények között fogan a kicsi, és így lett volna lehetőség őt megtartani..

2011. febr. 27. 19:04
 17/30 A kérdező kommentje:
én 10 év alatt nem birtam feldolgozni. és az akkori pasim azt mondta nem vállallak se téged se a gyereket..iskolás voltam. apám meghalt anyám nevelt a szintén ulis tesommal többmillio adóssággal, a számlákat se tudta fizetni sose,és egyik kölcsönböl a másikat fizette stb mit tehettem volna?de nagyon bánom.anyám is rajta volt az ab.n eljött velem a családsegitöbe. most meg nincs baba hiába akarok és van hogy éhes vagyok.
2011. febr. 27. 19:07
 18/30 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy most idösebben sincsenek meg a feltételek de másnak sincs meg mégis szül
2011. febr. 27. 19:09
 19/30 habibi ***** válasza:
85%
aki megbánja bűnét, bocsánatot nyer. Te megbántad, szerintem Isten megért és majd valahogy dönt. Mi itt nem ítélkezhetünk , hogy hová kerül egy ember, vagy hová nem. Zárd le a múltad, és kezdj új életet, amelyben jelen van Isten. A hit mindenkinek a magánügye és abban hisz amiben akar. És ne "öldössétek" egymást, hogy van- e Menny vagy nincs. Aki hisz benne, annak van, aki nem hisz benne, annak nincs. Tudjátok, okos enged, szamár szenved.
2011. febr. 27. 19:18
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell azokat utánozni, akik a semmibe vállalják a gyereküket, akik rossz körülmények között súlyos lelki sérülések árán nőnek fel - hiszen ha tényleg nincs meg a megfelelő anyagi és érzelmi háttér, akkor ez végérvényesen tönkreteheti egy gyermek életét.

Ne bánd meg, amit tettél. Nem volt más lehetőséged. Haragudj inkább a sorsra, amiért 10 éve olyan vállalhatatlan helyzetben estél teherbe, és ilyen súlyos döntést kellett hoznod. Te jól döntöttél.

2011. febr. 27. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!