Lehetne egy kérdésem, abortuszon átesett nőkhöz?
Nem volt soha életemben szerencsére abortuszom, sajnos vetélésem egy viszont volt:(
Illegális eszközökhöz amúgy sem folyamodtam volna, inkább megszülöm bármi legyen is! Külföldben nem gondolkodtam volna szerintem. Ha abban a helyzetben történik velem, ahogy most is vagyok, tehát a diákkori szerelmemmel például 17 éves korunk körül, szerintem akkor sem vetettük volna el. 3 gyerekes, 35 éves anyuka
21voltam, előtte volt egy vetélésem, amit megsiratott az exem, összehoztuk, maradni akart, erre nem kellett. Akkor nem tudtam milyen lehetőségeink lettek volna, hogy együtt élhessünk. Hetekig lelki terror alatt voltam...
Akkor ott örültem volna, ha nincs ab.
Semmi praktika, meg külföld... Lenne egy 3éves cseppem.
Azóta született két gyermekem, egy másik férfitől, a fiam 3hónappal az ab után fogant meg.
Hála égnek egészséges lett, bár 30.héttől feküdnöm kellett. Az exemmel is mindenünk meglett volna, hogy egy gyermeket felnevelhessünk...
Szia!Volt egy.Párom 1hónapja dolgozott a melóhelyén,én iskolába jártam nappalin;egyetemre. Nem tudtuk volna megtartani szerintem.Együtt se laktunk még. Külföldre nem tudom mentem volna-e. Ha illegális? Lehet.Nem volt lehetőségünk más. Azóta van egy 15hós lányunk. A tegnapi duna tv-s műsor miatt kérded? Én is akartam nézni de inkább ma 9kor nézzük meg a Duna 2Autonomián.
Szülők se tudtak akkor nekünk segiteni...25évesek vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!