Lehetne egy kérdésem, abortuszon átesett nőkhöz?
20 éves voltam, 3 évig tartó se vele se nélküled titkos de mégis mindenki tudott róla kapcsolatban.
mikor megtudtam, hogy állapotos vagyok, akkor elmondtam az akkor 28 éves férfinak. Ő közölte velem ha megtartanám akkor tönkre tenném az életét.
Sokat agyaltam rajta, hogy mi lenne a legjobb megoldás, de semmire nem jutottam. Hiába dolgoztam már akkor, de a szüleim nyakára nem akartam gyereket szülni, fiatalnak érzetem magam, féltem volna hogy majd a későbbiekben megbánom. A szüleim természetesen nem szóltak bele, utólag elmondták hogy örültek volna ha megtartom.
Amúgy tabletta mellett estem teherbe.
Mai fejemmel is az abortusz mellett döntenék. Viszont ha illegális lett volna akkor megszülöm, nem mentem volna külföldre, és nem tettem volna kárt magamba semmiféle házi praktikával.
kettő volt
az első 19 évesen gyógyszer mellet, gyereknek éreztem még magam és a párom sem akarta (19 volt ö is) szerintem kimentem volna külföldre ha itthon nem lehetett volna
a második a 2 gyerekem után volt ugyancsak gyógyszer mellet császárral szültem és ha megtartom akkor saját magamat (a doki szerint akár az életemet is) veszélyeztetem így szerintem nem kellet volna illegálisan tennem semmit sem
Szia!
21 évesen volt. Illegálisan nem csináltam volna semmit.
A párom nagyon nem akarta. Pánikba estem, féltem, bizonytalan és befolyásolható voltam. Féltem a konzervatív szüleimtől, a felelősségtől, attól hogy nem tudok fősulira járni. Szóval önző voltam, és a saját életemet választottam. Ő lett volna az első gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!