Honnan tudom meg, hogy megcsal a feleségem?
Figyelt kérdés
Honnan tudom meg hogy meg csal a feleségem?
szeretnékrá sok választ.
2009. febr. 16. 15:07
21/25 anonim válasza:
ha mindig fejfajasa van szerekezes elott.. akkor kezdhetsz gyanakodni.. Nem bizol meg benne?? Lehet hogy nem is csal egyaltalan csak bekepzeled??
22/25 anonim válasza:
soha nem rakja ki a telefont, mindig hozzá van nőve. Jobban ad magára, ha elmegy valahova lefűrdik előtte plusz egy liter parfüm. hirtelen sokat kell túlóráznia. Már nem szexeltek annyit, nem ölelget, puszilgat, csókolgat.
23/25 anonim válasza:
Hárít ha szexről van szó vagy nem örül egy korábban kedvelt hódítási trükködnek. A legjobb mégis az, ha rákérdezel.
24/25 anonim válasza:
Felsorolásom:
-Sokat van távol
-A romantikus kapcsolatotok egyre rosszabb
-Keveset beszél
-"nemtörődöm lesz"(Nem gondoskodik rólad,pl ha főzni kell:-ha éhes vagy,csinálj magadnak kaját,vagy rendelj valamit!)
25/25 anonim válasza:
Nem tudom mikor kérdeztél erre vagy hogy mi lett a vége de van egy jó tanácsom ne bizz benne se másban nincs igazi recept hogyan viselkedik a lényeg ha megteszik veled te is hibáztál akár ő és soha ne bocsáss meg neki dobdki tépd ki a szivedből és tanulj az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!