Tényleg ennyire elítélendö ha hétvégetne kikapcsolódom?
Önkéntes vagyok a Rex alapítványnál, mert nagyon szeretem az állatokat, számomra kikapcsolódás, plusz arra is jó, hogy kutyákat tudok iskolába vinni, ezáltal egy idö után lehetnék kutyakiképzö. Általában hétvégente megyek. Ez nagyon zavarja anyámat, mert van egy 6 hónapos babám. Azt mondja miért nem inkább vele foglalkozom. Minden hétköznap egész végig vele vagyok, úgy érzem lassan, hogy mással már nem is szabad foglalkoznom, mert úgyis megkapom, hogy sz@r anya vagyok. Meg most is, hogy beteg lett, tuti én vagyok az oka, mert itt bent 30 fokban nem adtam rá meleg harisnyát, hosszú ujjú felsövel...
A kérdés az, hogy tényleg ekkora baj, hogy hétvégente elmegyek egy nap néhány órára?
Mert ha igen, akkor kicsit elgondolkozom, hogy le kell mondanom a hobbimról amíg pici a gyerek.
Nem, nem vagy rossz anya!
Nem szűntél meg embernek és nőnek lenni, mert anya lettél!
Bocsánat, csak most tudtam géphez jönni. Köszönöm a válaszokat!!:)
23 éves vagyok, édesanyám és a férjem is velünk lakik. Ilyenkor a férjem vigyáz rá mikor elmegyek, ez maximum 3 óra mert itt van a közelben. Ö azt fájlalja, hogy szerinte ÉRTELMETLEN és fölösleges dolgot csinálok, magyarul elpazarlom azt az idöt, amit a babára is fordíthatnék. Mindenkinek köszönöm, megerösítettetek abban, hogy csak ömiatta ne hagyjak fel a hobbimmal.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!