Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki a pénzért, luxusért eladja magát?
Tiszta pszichologia. A 2. old utolso hozzaszolasodbol azt olvasom ki, hogy valojaban nem az zavar, hogy ö ilyen elet mellett döntött, hiszen Te asszisztaltal mellett, tanacsokat osztogattal, amikor pasival talalkozott...stb. Hanem az, hogy ezt nem ertekeli, es nem tehat Te itt a sertödöttet jatszod, akit igazsagtalansag ert. Azt akarod hallani, ö a rossz, Te meg a jo, aki segitett.
Javaslom, tisztazd magadban a következöket: Te segitettel neki, de megkert-e ra? Lehet, hogy valamit kerdezett, de egy ponton tul mar keretlenül osztogattad a tanacsokat? Rendben, jot akartal, de itt pont, mert erre neki mar nem volt szüksege. Mit akarsz a jövöben? Szerintem ha abaratnöje akarsz maradni, meg van ra esely, ha elfogadod, hogy a sajat eleteröl maga döntsön es keretlenül nem osztogatsz tanacsokat.
"Mindig kiálltam mellette, de miután összevissza hazudozott, meg elvárta, hogy én is hazudjak érte a szüleinek, kicsit sok lett. Nem érzem magam emiatt árulónak, a tűrőképességem véges. Ha elcseszi az életét, csessze el egyedül, én nem segítek benne."
Bocs, de szerintem nem keri a segitsegedet az elete vezeteseben, ha ahhoz vezet, az elcseszeseben sem. Ha a szüleinek szolsz rola, az gyerekes arulas szerintem, ebben a korban. :) Ha azt akarod kifejezni, hogy leveszed rola a kezedet, akkor nem elarulod a szüleinek, hanem elöttük semleges maradsz. Ha nem vagytok mar baratnök, valoszinüleg nem is talalkozol a szüleivel. Ha megis összefuttok, felnött modjara arnyaltan is kifejezheted magadat elöttük, ha pl. a baratsagotokrol kerdeznek, ez jelzi a semlegesseget (pl. megvaltozott a kapcsolatunk/mar em vagyunk baratok, mert kiderült, mas az ertekrendünk), nem a gyerekes arulkodas.
Vagy megker arra, hogy menj el hozzajuk/hivd fel öket? Mert erre termeszetesen mondhatsz nemet, jelezve, hogy nem asszisztalsz ilyesmihez -jogod van-, miert ne?
Remelem, segitettem
a 2. oldalrol, akinek hasonlo munkaja volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!