Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki a pénzért, luxusért eladja magát?

Figyelt kérdés
A volt legjobb barátnőm. Totál csalódtam benne, pedig mindig kitartottunk egymás mellett. Egyetemista, költségtérítéses szakra jár, mert ebből a szakból nem volt állami az egyetemen. Nem tudja fizetni már a tandíjat, ezért mindenféle dolgokat elvállal, konkrétan pénzes pasik vehetik igénybe. Sosem volt ilyen, mindig is az erkölcsösség híve volt, gimiben lenéztük azt, aki összefeküdt akárkivel. Nekem nagyon fáj, hogy ezt csinálja, mert majd csak később fogja megbánni és akkor már nem tudja meg nem történtté tenni a dolgokat. Nem emiatt szakadt meg a barátságunk, hanem a viselkedése miatt, az állandó titokzatosság, hazugságok miatt. Megteheti, joga van hozzá, mert 20 éves, borzasztóan szép és vonzó lány, de az anyja ha megtudná, biztos öngyilkos lenne. Átveri a családját, meg saját magát is, mert ő nem ilyen. Legutóbb pl. azt mesélte, hogy egy 30 körüli leszbi csajnak (!!)szervezték be, csak úgy, szülinapja alkalmából. Ezután már nem tudom mi volt, innentől kezdve nem beszélünk, gondolom még vele is csinált dolgokat. Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
2011. febr. 26. 18:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem okos, ha ki tudja használni, hogy szép, meg tudja alapozni a jövőjét, akkor miért ne?
2011. febr. 27. 14:27
 42/43 anonim ***** válasza:
39%

Tiszta pszichologia. A 2. old utolso hozzaszolasodbol azt olvasom ki, hogy valojaban nem az zavar, hogy ö ilyen elet mellett döntött, hiszen Te asszisztaltal mellett, tanacsokat osztogattal, amikor pasival talalkozott...stb. Hanem az, hogy ezt nem ertekeli, es nem tehat Te itt a sertödöttet jatszod, akit igazsagtalansag ert. Azt akarod hallani, ö a rossz, Te meg a jo, aki segitett.

Javaslom, tisztazd magadban a következöket: Te segitettel neki, de megkert-e ra? Lehet, hogy valamit kerdezett, de egy ponton tul mar keretlenül osztogattad a tanacsokat? Rendben, jot akartal, de itt pont, mert erre neki mar nem volt szüksege. Mit akarsz a jövöben? Szerintem ha abaratnöje akarsz maradni, meg van ra esely, ha elfogadod, hogy a sajat eleteröl maga döntsön es keretlenül nem osztogatsz tanacsokat.

"Mindig kiálltam mellette, de miután összevissza hazudozott, meg elvárta, hogy én is hazudjak érte a szüleinek, kicsit sok lett. Nem érzem magam emiatt árulónak, a tűrőképességem véges. Ha elcseszi az életét, csessze el egyedül, én nem segítek benne."

Bocs, de szerintem nem keri a segitsegedet az elete vezeteseben, ha ahhoz vezet, az elcseszeseben sem. Ha a szüleinek szolsz rola, az gyerekes arulas szerintem, ebben a korban. :) Ha azt akarod kifejezni, hogy leveszed rola a kezedet, akkor nem elarulod a szüleinek, hanem elöttük semleges maradsz. Ha nem vagytok mar baratnök, valoszinüleg nem is talalkozol a szüleivel. Ha megis összefuttok, felnött modjara arnyaltan is kifejezheted magadat elöttük, ha pl. a baratsagotokrol kerdeznek, ez jelzi a semlegesseget (pl. megvaltozott a kapcsolatunk/mar em vagyunk baratok, mert kiderült, mas az ertekrendünk), nem a gyerekes arulkodas.

Vagy megker arra, hogy menj el hozzajuk/hivd fel öket? Mert erre termeszetesen mondhatsz nemet, jelezve, hogy nem asszisztalsz ilyesmihez -jogod van-, miert ne?

Remelem, segitettem

a 2. oldalrol, akinek hasonlo munkaja volt

2011. febr. 27. 17:27
 43/43 anonim ***** válasza:
7%
Azt, hogy tipikus nő.
2011. márc. 6. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.