Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki a pénzért, luxusért eladja magát?
Szerintem azert hazudozik összevissza, mert erzi, tudja, hogy nem erted meg a helyzetet, ezert "muszaj" valamit kitalalni. Valoszinüleg a szüleinek is emiatt.
Amugy a munkarol a velemenyem az elsövel egyezik. Egyebkent szorult helyzetben, atmenetileg en is dolgoztam hasonlot (bar nem közvetlen erintkezes volt ferfiakkal), senki sem tudta rolam, befejezödött, kesz, lezarva. Amit akartam, azt viszont elertem. Mellette egyszerübb volt "hazudozni": a szüleim pl. sosem ertettek volna meg. Nem volt akkoriban közelebbi baratnöm, ill. csak akiket ezen a munkahelyen megismertem, de ha lett is volna, sem avattam volna bele öket, mert igy nem kellett aggodnom, titokban maradt. Vegül mindenki tulelte. Viszont azt nem ertem, miert mond ilyeneket, mint a leszbi csajos törtenet. Rolam egy szot sem huztak ki erröl a munkarol, senki. A ferjem sem tud erröl, ezt a titkot megörzöm magamnak.
Basszus,emberek!Nem terek magamhoz a hozzaszolasok tobbseget olvasva...Nem vagyok prud,de banyek tenyleg ott tartunk, hogy semmi rosszat nem lattok abban ha egy fiatal lany penzert arulja a testet?Es meg a kerdezot kell leosztani,hogy "biztos csak irigy ra"?
Tudom,hogy a diakmunka szivas,es nagy kisertes a konnyebb ut,de egyben a jellem probaja is.Gondoljatok mar bele,Ti elvennetek ilyen lanyt?Vagy ha kesobb anyuka lesz,mit fog mondani a gyerkocoknek?Ti orulnetek,ha ilyesmi derulne ki a felesegetekrol/testveretekrol/edesanyatokrol?
Ha ez a lány fiatal, 30 alatti akkor azt gondolnám róla, hogy akarja valamire vinni az életben, és nem a gépsor mellett akar megrohadni, vagy a gazdag férje cselédje lenni.
És azt is gondolnám róla, hogy nem született olyan jómódba, hogy ő vagy akár a szülei tudják fizetni a tanulmányait.
Ha már idősebb, akkor meg max élvezetből csinálja, és ha ebben a "szektorban" mozog akkor már neki dolgoznak a fiatalabb lányok mert állandó ügyfélkört tud nekik felhajtani.
Ő dolga. Mindenki úgy él, ahogy neki jól esik, amíg nem árt vele másoknak.
Nekem is van egy barátnőm aki már sok éve külföldön van prostiként különböző bárokban, de emiatt nem utáltam meg. Mikor találkozunk, ugyan úgy örülök neki mint azellőtt. Annyivan csak, hogy nincs gusztusom neki puszit nyomni az arcára találkozáskor. De a személyével nincs semmi bajom. Közel tíz év alatt igen sok emberrel lehetett már kapcsolata, és túl messze van ahhoz, hogy lehessen tudni, hogy mifélékkel. Ezért kerülöm a pusziadást.
Visszatérve a barátnődre, az viszont gusztustalan a részéről, hogy gimis korában még nagyívben lenézte a testükből élő lányokat, most meg ő is abból él. Emiatt elitélem. De amiatt amit csinál, amiatt nem. Az az ő dolga.
Egyébként szerintem abszolút nincs jelentősége a múltnak, ha ettől boldog a jelen, és a jövő.
A volt tanárom mindíg azt mondta, hogy a múltat le kell szrni, az be van betonozva, azon már nem lehet változtatni max tanulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!