Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki a pénzért, luxusért eladja magát?

Figyelt kérdés
A volt legjobb barátnőm. Totál csalódtam benne, pedig mindig kitartottunk egymás mellett. Egyetemista, költségtérítéses szakra jár, mert ebből a szakból nem volt állami az egyetemen. Nem tudja fizetni már a tandíjat, ezért mindenféle dolgokat elvállal, konkrétan pénzes pasik vehetik igénybe. Sosem volt ilyen, mindig is az erkölcsösség híve volt, gimiben lenéztük azt, aki összefeküdt akárkivel. Nekem nagyon fáj, hogy ezt csinálja, mert majd csak később fogja megbánni és akkor már nem tudja meg nem történtté tenni a dolgokat. Nem emiatt szakadt meg a barátságunk, hanem a viselkedése miatt, az állandó titokzatosság, hazugságok miatt. Megteheti, joga van hozzá, mert 20 éves, borzasztóan szép és vonzó lány, de az anyja ha megtudná, biztos öngyilkos lenne. Átveri a családját, meg saját magát is, mert ő nem ilyen. Legutóbb pl. azt mesélte, hogy egy 30 körüli leszbi csajnak (!!)szervezték be, csak úgy, szülinapja alkalmából. Ezután már nem tudom mi volt, innentől kezdve nem beszélünk, gondolom még vele is csinált dolgokat. Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
2011. febr. 26. 18:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
42%

ma 19:07

Miért ítéled el?

Mert rájött arra, hogy ő sem tehet mást ha célba akar érni?

Szerintem ehhez kell erő, a változáshoz, és a célja eléréséhez.

Én nem nézem le emiatt.

Án azokat nézem le akik képtelenek a fejlődésre, elkallódnak, drogoznak, isznak, lecsövesednek stb.

2011. febr. 26. 19:11
 22/43 anonim ***** válasza:
79%
Róla konkrétan azt, hogy biztosan nagy gondjai vannak, hogy erre kényszerül.
2011. febr. 26. 19:20
 23/43 anonim ***** válasza:
Azt azért ne mondd, hogy a szak, amire jár, csak költségesen indul, mert ilyen nincs!!!
2011. febr. 26. 19:30
 24/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom, honnan veszed, hogy nincs. Most nem fogom leírni, hogy melyik egyetem melyik szakán tanul, maradjunk annyiban, hogy művészeti dolog.
2011. febr. 26. 19:38
 25/43 anonim ***** válasza:
94%
A diákmunka valóban lehúzás, a diákhitel pedig gáz, de én inkább használom ki ezeket a lehetőségeket, mint hogy luxusprostiként érvényesüljek. Biztos jobban fizetne.. De van, akinek nem fér bele az értékrendjébe. Én értem, hogy azért csinálja, hogy fizetni tudja az egyetemet, de ez akkor is a kényelmesebb megoldás. Neki jobban tetszett ez, mint szűkösködni egyetemista éveiben: joga volt így dönteni. Ettől függetlenül én örülök, hogy a baráti köröm inkább a másik típusból áll.
2011. febr. 26. 19:56
 26/43 anonim ***** válasza:
31%

A véleményem? Az, hogy ez az ő dolga. 20 éves, azt csinál, amit akar. Az "anyja biztos öngyilkos lenne" - szöveg meg már ne haragudj, de úgy hangzik, mintha egy alacsony színvonalú mexikói sorozatból vetted volna...

De miért csalódtál benne? Nyilván azért nem mondta el neked, mert tudta, hogy te ezt nem fogadod el. Hm... a barátság pedig arról szól, hogy elfogadjuk a másikat...

2011. febr. 26. 20:08
 27/43 A kérdező kommentje:

"szöveg meg már ne haragudj, de úgy hangzik, mintha egy alacsony színvonalú mexikói sorozatból vetted volna... "

Szerintem nem így hangzik, ez az igazság. Jobban ismerem őket, mint te. Másrészről már leírtam, hogy miért csalódtam benne, de ha nem tudsz szöveget értelmezni, az nem az én problémám.

2011. febr. 26. 20:11
 28/43 anonim ***** válasza:
26%
Igen, leírtad... de úgy látszik, a szövegértelmezési képtelenségemmel nem vagyok egyedül, úgyhogy lefordítom, amit az előbb írtam: Az a véleményem, hogy te nem vagy igazi barát. A barátok ELFOGADJÁK egymást. Ő talán nem vette tudomásul, hogy te nem keresel így pénzt?
2011. febr. 26. 20:15
 29/43 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, ha te így gondolod. Igazad van, nem vagyok már a barátja, de az voltam. Mindig kiálltam mellette, de miután összevissza hazudozott, meg elvárta, hogy én is hazudjak érte a szüleinek, kicsit sok lett. Nem érzem magam emiatt árulónak, a tűrőképességem véges. Ha elcseszi az életét, csessze el egyedül, én nem segítek benne.
2011. febr. 26. 20:25
 30/43 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem gusztustalan az ilyen nő. Lehet igazából akármilyen szép, igényes és alapjában véve kedves, az ilyentől akkor is hánynom kell.

Nincs is annál szemetebb dolog, ha valaki csak a pénzért van együtt egy pasival és hülyíti őt is, meg a környezetét is.

Egy nőnek legyen tartása, ne legyen eltartott p.csa!

2011. febr. 26. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!