Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki a pénzért, luxusért eladja magát?
ma 19:07
Miért ítéled el?
Mert rájött arra, hogy ő sem tehet mást ha célba akar érni?
Szerintem ehhez kell erő, a változáshoz, és a célja eléréséhez.
Én nem nézem le emiatt.
Án azokat nézem le akik képtelenek a fejlődésre, elkallódnak, drogoznak, isznak, lecsövesednek stb.
A véleményem? Az, hogy ez az ő dolga. 20 éves, azt csinál, amit akar. Az "anyja biztos öngyilkos lenne" - szöveg meg már ne haragudj, de úgy hangzik, mintha egy alacsony színvonalú mexikói sorozatból vetted volna...
De miért csalódtál benne? Nyilván azért nem mondta el neked, mert tudta, hogy te ezt nem fogadod el. Hm... a barátság pedig arról szól, hogy elfogadjuk a másikat...
"szöveg meg már ne haragudj, de úgy hangzik, mintha egy alacsony színvonalú mexikói sorozatból vetted volna... "
Szerintem nem így hangzik, ez az igazság. Jobban ismerem őket, mint te. Másrészről már leírtam, hogy miért csalódtam benne, de ha nem tudsz szöveget értelmezni, az nem az én problémám.
Szerintem gusztustalan az ilyen nő. Lehet igazából akármilyen szép, igényes és alapjában véve kedves, az ilyentől akkor is hánynom kell.
Nincs is annál szemetebb dolog, ha valaki csak a pénzért van együtt egy pasival és hülyíti őt is, meg a környezetét is.
Egy nőnek legyen tartása, ne legyen eltartott p.csa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!