Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek hinnétek jobban: a...

Kinek hinnétek jobban: a szerelmeteknek, vagy egy nőnek? (Azért ebbe a témakörbe írtam ki a kérdést, mert itt normális válaszokat szoktam kapni. )

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy nő és egy férfi. A nő nagyon szerelmes a férfibe, de a férfi nem is törődik vele, mert nem is ismeri igazán. (Nem élnek kapcsolatban, csak a nő ismeri valahonnan a férfit.)

A nő hallja egyszer, hogy a férfi egy szórakozóhelyen kikezdett egy másik nővel (ugye ez nem lenne bűn, mert nem él párkapcsolatban), és nagyon csúnya, trágár szavakkal illette, mivel ez a nő nem volt hajlandó belemenni abba a dologba, amit a férfi akart.

Mire a másik nő (aki szerelmes a férfiba) megkérdezte a férfitól, hogy valóban igaz volt-e, így történt-e az eset, vagy sem? A férfi mindent tagad, de a nő váltig állítja, hogy pontosan így volt, ahogy ő elmesélte.

Kinek hinnétek? (Ja, hozzá kell még tegyem, hogy a férfi enyhén italos állapotban érkezett a szórakozóhelyre, amit be is ismert.) A szerelmeteknek, akiről eddig nem is feltételeztetek ilyet? Esetleg annak a nőnek, aki ilyen dolgokat állít?

(Elnézést, hogy ilyen bonyolultan fogalmaztam és előre is köszönöm a válaszokat!)

2011. febr. 26. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elképzelhető, hogy a nő mondott igazat. Főleg, mivel a férfi ittas volt. Az alkohol, bizonyos körülmények között, nagyon is válthat ki olyan reakciókat az emberből, amit még maga sem gondolt volna magáról. Aztán meg lehet, hogy később nem is emlékszik rá pontosan.

De ha igaz is és amúgy a férfire nem jellemző ez a viselkedés, akkor valószínűleg ez egy olyan kivételes eset volt, amit jobb is elfelejteni.

2011. febr. 26. 19:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A koromat nem írnám le, annyit szeretnék írni, hogy a férfi 30 felett van, a másik nő és én pedig 30 alatt.

Különben én is úgy gondolom, ahogy az utolsó válaszoló. Talán azért csinált olyanokat, ami vele ellentétes viselkedésmód, és azért nem emlékszik, mert ittas volt... Bár ez akkor sem elfogadható, még akkor sem, ha nem volt teljesen józan...

Ettől függetlenül köszönöm mindenkinek hogy segített, és várom a további válaszokat is! :)

2011. febr. 26. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért hazudna az ember annak, aki nem is érdekli?
2011. febr. 26. 19:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy érdeklem-e? Én úgy érzem, hogy nem...
2011. febr. 26. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért hazudna neked? Nem érdekli a véleményed, sőt, nem érdekli az sem, hogy élsz-e, halsz-e. Ha te rosszallod a viselkedését, az a te bajod, őt nem izgatja. Amúgy meg szerintem mind kamu duma az, hogy "ittas voltam, nem emlékszem". Ahhoz nem ittasnak, merev részegnek kell lenni. Akinek meg annyira megváltoztatja a pia a viselkedését, szerintem ne menjen tovább a szalonspiccnél. És akkor nincs gond.
2011. márc. 1. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha semmi közötök nincs egymáshoz, teljesen mindegy, ki mond igazat.

Viszont: ha nem is ismered, kibe vagy szerelmes? Abba a fantomba, akit beleképzeltél a pasiba? Szeretni annyi, mint elfogadni a másikat tetőtől talpig, ha jó, jónak, ha rossz, rossznak. Ha nem tudod, milyen, honnan tudod, hogy el tudod-e fogadni?

Szerintem te a lehetőségbe és a szerelem érzésébe vagy szerelmes, nem a pasiba.

2011. márc. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!