Nekte, k miből lett/lesz lakásotok? Hogyan gyűjtötök rá?
Most lépek ki a nagyvilágba és felötlődött a gondolat, hogy családi támogatás nélkül a mai világban hogy tudnak az emberek házat venni?
Ez hogy szokott menni meséljétek el légyszi.
Nektek hogy sikerült házat vásárolni?
Nos akkor leírom, hogy nekem hogy lesz:
Jövőre fogok "kirepülni" egészen az ország másik végéig.
Egyáltalán nem tervezek házat venni, mivel a szülők nem tudnak segíteni, annyi tartozásuk van, hogy örülök, ha nekem nem kell majd fizetni utánuk. És mivel ha felveszel egy hitelt azt is életed végéig kell fizetned, ezért én inkább életem végéig fogok fizetni egy albérletet (esetleg azt megveszem, ha tudom) minthogy életem végéig zaklasson a bank.
Tőlünk nyugatabbra már jól bevált az utolsó válaszoló stratégiája. Én is így csinálom, pedig simán megtehetném, hogy lakást veszek.
Nálunk viszont nemzeti játék a gazdálkodj okosan: legyen saját lakásod, autód, hatalmas plazma/lcd tévéd, a párodnak is legyen autója, masszírozós kád, egyebek.
Nyugaton az sem ritka, hogy az ottani viszonyok szerint is tehetős embereknek nincs saját lakása, hanem albérletben laknak (igaz, luxusalbérletben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!