Miért baj, ha egy feleség/édesanya szoliba jár, műkörme van, magassarkúban jár, minden héten kozmetikushoz stb?
Egyszerűen, rosszindulatú, irigy és felszínes emberek.
Egy édesanyának-attól, hogy anyuka illene adnia magára. Egyáltalán nem könnyű ez a család meg a munka mellett.
Légy büszke magadra és ne foglalkozz velük.
Egyáltalán nem elítélendő, én tuti beszólnék nekik,bár jobb, ha megőrzi az ember a méltóságát,de én nem bírnám ki.
Hány évesek, akik ezt mondták rád?
Irigykednek, ne törődj velük.
De inkább 100 irigyed legyen, mint egy sajnálód :))
Szerintem ne foglalkozz velük. És örülj, hogy jó állásod van és mindezt meg tudod csinálni. Szerintem teljesen normális dolog. Nem hinném, hogy ha valakinek gyereke van az egyet jelent azzal, hogy elhagyjuk magunkat.
Ne érdekeljen mit beszélnek, bár én elég temperamentumos vagyok én tuti beszólnék nekik, vagy odamennék mi a probléma? De legyél büszke magadra, szerintem ha nem beképzelt valaki akkor semmi probléma ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!