Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim?...

Miért ilyenek a szüleim? Miért nem értik meg, hogy nem akarok fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Nem csúnyák a fogaim, nincs is köztük nagy hézag, sokak szerint szép a mosolyom. és most ezzel piszkálnak hónapok óta.

Én viszont kiállok magamért. Bár az elején engedtem, lekenyereztek egy iphone al, de amikor a berakásra került volna a sor, akkor én fogtam és inkább kisétáltam az ajtón.

Persze a telót visszaadtam apámnak, aki persze nem akarta elfogadni, de betettem egy borítékba és rátettem az ülésére a kocsiban.

Viszont még mindig nem fogták fel hogy nem, és állandoan szexálnak vele. Folyamatosan teszik pokollá az életemet. már nem engednek el sehova.

Már nem engednek netezni sem sokáig, csak kevés ideig, ha meg nem akarok aludni 9 kor, akkor áramtalanítanak... és mindezt egy nyomorult fogszabályzó miatt.

Mi a fenét tegyek? Mert engemet úgysem fognak betörni, én férfi vagyok, és már a kollégiumnál sem tudtak betörni, pedig ott még fiatal voltam, de megmondtam hogy ha odaküldenek, elszököm, és már a felvételin "elintéztem" hogy ne vegyenek fel.

Félek ebből tényleg az lesz, hogy meggyűlölöm őket. elég depis vagyok mostanában más dolgok miatt, de ezt nem írom le mert nem ebbe a témába való.

15F

2011. febr. 25. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam, hogy meleg vagy, hanem azt, hogy azok alapján, amiket leírtál, nem lennél népszerű a szélsőjobbereknél, így felesleges istenítened őket. A biszexualitás se egy népszerű dolog náluk. Én nem bas.ztatni akarlak, csak rávenni, hogy járj utána az egyes politikai beállítódások sajátosságainak.
2011. febr. 25. 17:55
 62/72 A kérdező kommentje:

Miért milyen emberek lehetnek jobbikosok?

Amúgy az egyik barátnőm próbál győzködni a fogszabályzóval kapcsolatban, de neki is megmondtam hogy nem.

2011. febr. 25. 18:00
 63/72 anonim ***** válasza:
Miért milyen emberek lehetnek jobbikosok? Pl akik nem állítják magukról, hogy biszexek vagy anarchisták..:)
2011. febr. 25. 18:12
 64/72 anonim ***** válasza:

Édes fiam, a Kurucinfót még a jobbboldaliak is lenézik... de érdekes, ahogy a fogszabályzásból átcsapunk a fajgyűlöletbe.... egyébként nem az a férfi, aki kiáll magáért. Elvei mindenkinek vannak, és az az igazi FÉRFI aki úgy tud azonosulni a világgal, hogy közben megmarad saját mag. Mert ettől lesz valaki FELNŐTT - de ez belőled hiányzik, és úgy látom, hiába írják itt akár a 40 évesek is, hogy nem vagy férfi, a te tizenöt éves kis kamaszagyad ezt úgyis képtelen elfogadni. Pedig a FÉRFI tisztában van a saját határaival is - hát, ez az olvasottak alapján nem te vagy.

Lemondani dolgokról, felcserélni az elveinket, megvizsgálni, nem másoknak van-e igaza, ahelyett hogy harcosnak képzelve magunkat kiállunk amellett, ami egyébként nem is jó - az igaz felnőttek ezeket csinálják.

2011. febr. 25. 18:31
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytársaid piszkálnak, hogy nőies vagy? Mit csodálkozol mikor úgy viselkedsz mint egy picsogós plázacica. Mellesleg te kerested a bajt, ebbe a suliba azért kell járnod mert gondoskodtál róla, hogy a másikba ne vegyenek fel.

TE most a fejedbe vetted, hogy nem akarod a fogszabályzót, hogy miért azt valószínűleg nem tudod, de harcolsz ellene csak hogy neked legyen igazad. Gyerekes hozzáállás,majd kinövöd. Én anno pl. azt vettem a fejembe, hogy nem teszem le a jogsit mert engem ne kényszerítsenek a szüleim ez az én életem és kész. Meg is magyaráztam, hogy úgyis rosszul lennék a kocsiban stb... Anyukám nem tudott rákényszeríteni, úgyhogy annyiban maradt. Azután mikor felnőttként rájöttem, hogy ez mennyire fontos és nekem kellett kifizetnem érte 100ezer forintot + megszervezni, hogy az órák alatt valaki vigyázzon az egy éves gyerekemre akkor már bántam egykori hülyeségemet.

A te eseted annyival rosszabb, hogy ezt a baklövést lehet, hogy nem fogod tudni később helyrehozni. Van jópár hülyeség amiért később drága árat fogsz fizetni. Ha pl. most lázadásból nem tanulsz akkor majd nem lesz egy normális munkahelyed vagy tanulhatsz ötször nehezebben munka mellett. Ha valóban férfi vagy inkább gondolt végig és hozz normálisabb döntéseket. Mellesleg egy valódi férfi képes beismerni ha tévedett vagy hibázott és ettől még csak jobban fogják tisztelni. Az a baj, hogy te erre nem vagy képes akkor se ha valahol már tudod, hogy a szüleidnek igazuk lehet.

2011. febr. 25. 19:39
 66/72 A kérdező kommentje:

re.

jó figy, lehet hogy tényleg kellene elismerem, de én akkor sem szeretném mert egyszerűen ez lelki dolog,és egyszerűen nem akarok ezzel szenvedni. Nem akarom hogy fájjon, hogy kellemetlen legyen. nekem ez fontosabb mint hogy egy picit a fogaim nem szabályosak. és tuti nem is fogok. és mondom, annyira nem rosszak a fogaim, sőt egyáltalán nem rosszak, mondom, mondták hogy aranyos a mosolyom, és mellesleg nem fognak egymásra csúszni, mert nem befelé állnak.

2011. febr. 25. 20:13
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

És most te ezt komolyan elhiszed magadnak? Az orvos rosszat akar neked? Ha szerinted igen, mégis miért akarna? Ebbe gondolj bele, logikátlan az egész.

Mellesleg ilyen szemlélettel nyugodtan felveheted azt a fogszabályzót, mert tényleg úgy viselkedsz, mint egy hisztis liba, tehát esélyed sem lesz a lányoknál ezzel a nyavalygással. Szóval teljesen irreleváns, hogy van-e fogszabályzód vagy sem, ha így viselkedsz.

És mellesleg: figyelj már oda a helyesírásodra, mert katasztrofális! És légy szíves ne írd le többször azt, hogy "engemet", mert az magyarul "engem".

2011. febr. 25. 23:50
 68/72 anonim ***** válasza:

Hűha, az anarchisták és a jobbikosok vállvetve harcolnak a fogszabályzó ellen? :DD

Érdemes volt ide feljönni, miket meg nem tud az ember... :D

Ha viszont anarchista vagy, biztosan olvastad Kropotkin műveit... (vagy legalább tudod, ki volt)

2011. febr. 26. 07:38
 69/72 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt türelmem végig olvasni az előző hozzászólásokat.

DE. Nem hiszem hogy ezzel megkeserítik az életedet. 15 vagyok én is,igaz hogy lány,de nekem éjszakai fogszabályzó kellett. Nekem is könyörgött anyu h menjek el mert van egy kis hézag a fogaim között,nekem is szép a mosolyom,azzal nincs gond.

Se te,se a szüleid nem tudhatják hogy egyáltalán kell-e fogszabályzó neked. Szerintem menj el a fogorvoshoz,az úgy is megállapítja hogy kell-e. Ha nem,te nyertél. Ha igen,jól gondold át mert később sokkal drágább lesz a fogszabályzás... a másik h most azt hiszed minden rendben,de 5 év múlva lehet hogy előjönnek a problémák. És akkor mit csinálsz? Hagyod úgy? Vagy elmész fogszabályzásra 20 évesen?? Inkább most menj el!

2011. febr. 26. 11:16
 70/72 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig csak az első oldalt. De én szeretnék fogszabályzót, orvos is mondta hogy kell, de még nem lehet, mert nincs rá keretünk. Te csak annyira vagy férfi amennyire én nő a 15 éves agyammal, de ez nem baj. És 20 éves korod körül leszel fiatal. Bár gondolom az első 6 oldalt írók felvilágosítottak.

Mindegy, nem szeretnék kötözködni. De azt például nem értem, miért nem szeretnél fogszabit.

2011. febr. 26. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!