Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim?...

Miért ilyenek a szüleim? Miért nem értik meg, hogy nem akarok fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Nem csúnyák a fogaim, nincs is köztük nagy hézag, sokak szerint szép a mosolyom. és most ezzel piszkálnak hónapok óta.

Én viszont kiállok magamért. Bár az elején engedtem, lekenyereztek egy iphone al, de amikor a berakásra került volna a sor, akkor én fogtam és inkább kisétáltam az ajtón.

Persze a telót visszaadtam apámnak, aki persze nem akarta elfogadni, de betettem egy borítékba és rátettem az ülésére a kocsiban.

Viszont még mindig nem fogták fel hogy nem, és állandoan szexálnak vele. Folyamatosan teszik pokollá az életemet. már nem engednek el sehova.

Már nem engednek netezni sem sokáig, csak kevés ideig, ha meg nem akarok aludni 9 kor, akkor áramtalanítanak... és mindezt egy nyomorult fogszabályzó miatt.

Mi a fenét tegyek? Mert engemet úgysem fognak betörni, én férfi vagyok, és már a kollégiumnál sem tudtak betörni, pedig ott még fiatal voltam, de megmondtam hogy ha odaküldenek, elszököm, és már a felvételin "elintéztem" hogy ne vegyenek fel.

Félek ebből tényleg az lesz, hogy meggyűlölöm őket. elég depis vagyok mostanában más dolgok miatt, de ezt nem írom le mert nem ebbe a témába való.

15F

2011. febr. 25. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%
amúgy itt nem magadért állsz ki hanem hogy pont magad ellen vagy.Ezzel nem állsz ki különösebben semmiért csak azt éred el hogy még jó pár évig ne legyél férfi a szüleid szemében.Olyan mint azok az idióta vallásos emberek amerikában akik a vallásuk miatt nem engedik hogy vérátömlesztést kapjanak, belehalnak és mit értek el vele?semmit mert egy buta dologért álltak ki.
2011. febr. 25. 17:17
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gyerek a saját szüleire nem hallgat, akkor idegenekre sem fog. Akaratos, tiszteletlen, semmire kellő és még buta is. Remélem egyszer a szülők is észreveszik és lekevernek neki egy apai pofont, hátha attól észhez tér.
2011. febr. 25. 17:19
 53/72 anonim ***** válasza:
ugyan már nekem van egy 17 éves öcsém és még mindig ugyanilyen szinten van és még akkor sincs képben ha pofán vágja az igazság:D:D
2011. febr. 25. 17:22
 54/72 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van öcsém, aki szintén 15 éves és ennél a gyereknél hatszor értelmesebb.. Neki már tényleg vannak arra utaló jelei, hogy igazi férfi válik belőle.. Nem a fogorvosok miatt rinyál..
2011. febr. 25. 17:25
 55/72 anonim ***** válasza:

Befolyásolható vagy, kisapám. Azt veszed be, amit szebb körítéssel tálalnak, nem pedig önálló, tényekre alapuló döntéseket hozol. A hozzászólásaid alapján már eléggé képben vagyok arról, miféle lehetsz, és hidd el, tévúton jársz.

Ne állj be a sorba. Ne legyél birka. Ne higgy a politikusoknak, vallási térítőknek, a szélsőséges mozgalmaknak, mert ők néhány tény kiragadásával festik saját színeikre az igazságot. Alkoss véleményt úgy, hogy saját tapasztalatokra és sok különféle helyről összeszedett információra támaszkodj. Ne szorulj másokra.. ne harcolj más hasznára.

Remélem egyszer benő a fejed, és tényleg különleges leszel, nem csak vakbuzgó.

2011. febr. 25. 17:26
 56/72 anonim ***** válasza:

Látom, eltűnt, amit írtam, hát kiírom még egyszer...

Szóval, neked kéne tanulnod

-Helyesírást.

-Illemet.

2011. febr. 25. 17:39
 57/72 anonim ***** válasza:
Te kurucinfót olvasol? Miközben anarchistának vallod magad, szimpatizálsz a feminizmussal (vagy feminin vonásokat mutatsz) és nem testesíted meg a nagydarab erős árja macsó férfit, aki mellesleg a szélsőjobbos ideál? És oda küldöd az embereket művelődni? A kurucinfóra?! Már bocs, de ha a kurucinfó hívei kerülnének hatalomra, Téged az első közt lőnének a Dunába (bocs,én nem értek ezzel egyet, ők írnak ilyen modorban), a másságod miatt, mert nem vagy elég kemény árja férfi, hanem más vagy.
2011. febr. 25. 17:40
 58/72 anonim ***** válasza:
13:07 jól beszélsz :)
2011. febr. 25. 17:40
 59/72 A kérdező kommentje:
miért lőnének Dunnába, novák előd is vékony, bár nem feminim. és amúgy nem vagyok meleg. biszex lehet de az sem biztos. amúgy fáradok ebbe a veszekedésbe:( amúgy is rossz passzban vagyok, a nyakamon ez a rohadt betegség is, és a szüleim csak este érnek haza:( legalább itt jobb kedvre deríthetnétek. pl linkeljetek lapot ahonnan tudok animéket tölteni jó minőségben INGYEN.
2011. febr. 25. 17:52
 60/72 anonim ***** válasza:

Na, majd még mi linkeljünk... ez nem reklámoldal.

A neveket meg nagy betűvel illik írni.

2011. febr. 25. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!