Miért ilyenek a szüleim? Miért nem értik meg, hogy nem akarok fogszabályzót?
Nem csúnyák a fogaim, nincs is köztük nagy hézag, sokak szerint szép a mosolyom. és most ezzel piszkálnak hónapok óta.
Én viszont kiállok magamért. Bár az elején engedtem, lekenyereztek egy iphone al, de amikor a berakásra került volna a sor, akkor én fogtam és inkább kisétáltam az ajtón.
Persze a telót visszaadtam apámnak, aki persze nem akarta elfogadni, de betettem egy borítékba és rátettem az ülésére a kocsiban.
Viszont még mindig nem fogták fel hogy nem, és állandoan szexálnak vele. Folyamatosan teszik pokollá az életemet. már nem engednek el sehova.
Már nem engednek netezni sem sokáig, csak kevés ideig, ha meg nem akarok aludni 9 kor, akkor áramtalanítanak... és mindezt egy nyomorult fogszabályzó miatt.
Mi a fenét tegyek? Mert engemet úgysem fognak betörni, én férfi vagyok, és már a kollégiumnál sem tudtak betörni, pedig ott még fiatal voltam, de megmondtam hogy ha odaküldenek, elszököm, és már a felvételin "elintéztem" hogy ne vegyenek fel.
Félek ebből tényleg az lesz, hogy meggyűlölöm őket. elég depis vagyok mostanában más dolgok miatt, de ezt nem írom le mert nem ebbe a témába való.
15F
Az anarhista feminista férfi XD
Komolyan könyvet írok rólad, de ha nem zavar, ott már helyesen fogom írni az általad használt kifejezéseket...
Két akkora pofon kéne neked, fiam, hogy a takony elöntsön, és nem fogszabályzó. Ennyi pénzt, mint amennyibe egy ilyen kerül, nem is vernék ki rád.
Harcos? Mi ellen harcolsz? A saját démonaid ellen kéne.
Itt vered a nyálad keményen, de ha az utcán találkoznánk, ott legyél harcos, ott pattogj. Lecsapnak egy köhintéssel.
Bakhangya.
Jól van. Ne bírjál ki egy évet a fogszabályzóval, inkább élj ötvenet szétálló fogakkal ( ha nem kezelik, csak romlani fog).
A csajok nem buknak a hézagos fogú "férfiakra".
Minősíted te eléggé magadat, kisfiam.
Nem erőszakos vagyok, csak fel szeretném nyitni azt a kamasz szemedet...de látom, (ahogy az előttem lévő is írta), te magadnak vagy hülye.
Majd felnyitja a szemed az élet.
Kamukérdés.
Még egy tizenöt éves sincs olyan hülye, hogy azt higgye, a holokauszttagadás, a feminizmus meg a fogszabályzó-ellenesség miatt az elveiért kiálló férfivé válik. Vagy én vagyok naiv, de szerintem ennyire szánalmas emberek azért mégse létezhetnek...
sztem meg te vagy a szánalmas. és nem a fogszabályzóról van itt szó. hanem az alapokról. Amúgy olyat nem lehet tagadni ami meg sem történt, olvass és tanulj....
www.kuruc.info
És nem nem emiatt vagyok férfivá, hanem mert kiállok magamért. Mellesleg biztosak lehettek abban hogy nem fogják berakni nekem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!