Hogy telik egy napod? Mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Figyelt kérdés
:)2011. febr. 24. 11:11
11/11 anonim válasza:
Most elvagyok köszi.Átlag napom.Ha a párom délelöttös (mint ezen a héten)akkor felkelek 3:40-kor, csinálok neki szendvicset+kávét, felkeltem, elbúcsúzunk, visszafekszem.
Ha tudok alszok, ha nem akkor tv-ek.
04:45-kor felkelek, elkészülök, megyek melózni
06:30-14:45-ig meló,ha nem kell túlóráznom.
Ilyenkor kb. 16 órára hazaérek, lepakolok, netelek(játszok, elolvasom a leveleimet),estig tv-ek, párommal vagyok mostanában fél órát tornázok.Fürcsi,néha vacsi(ha nagyon éhes vagyok), alvás.
Hétvégén takarítás, mozizás, vagy haverokkal való tali, de van h. egész nap csak a tv. elött punnyadunk(én délután van h. alszok 1-2 órát ilyenkor), ha jó idő lesz, eljárunk cangázi,meg szeretnék úszni menni(csak ne legyen ilyen hideg napközben)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!