Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most szó nélkül csináljam...

Ezt most szó nélkül csináljam végig?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,szüleimmel élek és dolgozok .65 ezer ft a fizetésem , és ebből 40 ezret oda kell adnom minden honapba neki, hogy itt lakhassak.

Mindig oda adom, de viszont ha épp nem dolgozok, akkor nekem kell rendszerint mosni főzni takaritani, mindent megcsinálni amit csak tudok.Ha nem teszem meg akkor fenyegetőznek hogy kidobnak itthonrol, meg mit képzelek én magamrol stb. ha nem dolgozok mi az hogy pihenni akarok.Elég húzós melóm van 12 órába álló munkát végzek, szóval eléggé kivagyok, és még itthon is csináljak meg mindent a pénzen felül hogy itt lakhassak.Ezt megtehetik velem? Elég megterhelő nő létemre ez az egész.Elköltözni meg nem tudok , mert egy albérlet ige drága.Kinek mi a véleménye, most ez jogos hogy ezt teszik velem?

2011. febr. 24. 09:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit tennék a helyedben?

1. neten keress rá hogy "szoba kiadó" a városodban. Itt pesten már 20ezer+ rezsitől vannak szobák, ez kb 30ra jön ki egy hónapban. Egy percig nem maradnék ott tovább, ezekkel az undorító férgekkel. Nem költözhetsz a környékre? Ne mert akkor mi lesz? Hm? Mit csinálnak? Fejre állnak?

2. elkezdenék egy sokkal de sokkal jobb melót keresni. Nem tudom mennyi melóra fizetnek 65ezret, heti hány napról van szó. Gondolom nem minden nap, és akkor rendben is van mert mellette eltudsz kezdeni körmözni. Figyelj, fodrászként se fogsz tudni jobban keresni mint a körmözéssel (ráadásul a fodrász szakma nagyon nehéz, 10 hónapos gyorstalpalón semmit nem fogsz megtanulni, ezt garantálom, fodrász vagyok, sok olyan ember ismerek akik ilyen "esti" képzést végeztek), ez hozzáállás kérése, hirdetni kell nyomulni, ha lesznek lakótársaid, ők is ajánlhatnak majd ismerőseik között, és ők biztos nem fogják azt mondani hogy "ide ne hozz vendégeket", pláne ha nekik sokkal olcsóbban megcsinálod.

Simán megoldható hogy lemenj, és ennél csak jobb lehet. Tudom, most azt hiszed úgyse tudod megcsinálni, mert tele dumálták a fejedet azzal hgoy nélkülük sehol se lennél, de ez NEM IGAZ!!! Még MA kezdj el intézkedni!

2011. febr. 24. 11:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta, hogy vegyél ki szobát, az szerintem is jó ötlet lenne. Az kevesebb pénzből megvan, talán azt ki tudnád fizetni. Mert ez amit veled csinálnak, nem szép. Tudnál pihenni, és te osztanád be a pénzedet is.
2011. febr. 24. 11:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Ne add a kezükbe a pénzt inkább fogj meg pár csekket és fizesd be a számlát meg add a kezükbe hogy itt a te részed.
2011. febr. 24. 14:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Pedig megérdemelnék, hogy a közelben keress albérletet. Nehogy már falazz nekik.
2011. febr. 24. 15:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Mi Pécsen 4-en laktunk az albérletben. Így kb 21 000 Ft/fő fizettünk télen, rezsivel együtt! Szóval egy külön szoba itt kb 30.000 Ft. És oda fel tudod vinni azokat is, akiknek körmöt csinálnál.

Meg meghirdetheted, hogy kimész házhoz is.

De az, hogy még nem költöztél el azt sugallja számomra, hogy vársz valamire vagy vártál. Arra, hogy talán megváltoznak? Vagy csak féltél a változástól?

Én 22 éves vagyok..és 2 éve a párommal élek, a szüleimtől 300 km-re. Nem tudnak anyagilag támogatni, úgyhogy saját magam kell fenntartanom. Ezt alkalmi munkákból, ösztöndíjból és diákhitelből tudom állni.

Persze a párom is nagyon sokat segít.

Nagyon szeretem a szüleimet és azt hiszem ők erejük felett igyekeznek segíteni nekem a mai napig. De az embernek kell hogy legyenek céljai és menni kell előre, mert különben tényleg nem lesz semmi jobb.

Szerintem ők büszkék rám, hogy így megállok a magam lábán, még ha még nem is teljes a kép. De nem sokára lediplomázom és talán sikerül munkába állnom.

Szerintem Magadra gondolj és tegyél a jövődért! Költözz el!

2011. febr. 24. 19:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Figyeljél kicsit. Már annyit mondták rád, hogy egy sz*r vagy, míg azzá váltál/ válsz. Nézz rá erre a folyamatra. Egyre rosszabb? Akkor most bűnhődni fogsz tovább, vagy bérelsz egy szobát és kivirágzol, amitől remélhetőleg hörögni és ugatni fognak. Én már attól jobban érzem magam, hogy ezt elképzeltem. Szorítok neked!
2011. febr. 25. 01:26
 27/28 anonim ***** válasza:
állj a sarkadra kislány...felnőtt nő vagy...azt csinálsz amit akarsz...ha a körzetbe költöznél albérletbe azt is megteheted...mit csinálnának??? semmit...bár én inkább húznék el a fenébe jó messzire tőlük...HAJRÁ!!!
2011. febr. 25. 08:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem tudsz egy barátnőddel vagy valakivel közös albérletbe költözni?

Ez így nagyon gáz:S nem vagy a rabszolgájuk!! Én biztos h elköltöznék.

2011. febr. 25. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!