Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit csinálnátok, ha a...

Lányok, mit csinálnátok, ha a szerelmetek csakis arra gerjedne, hogy mással csaljátok? Nem csak velem, minden barátnőjével így élt eddig.

Figyelt kérdés
Ha aktus közben részletezni kellene neki, a (kitalált) megcsalás részleteit, különben nem tudna elélvezni. Kérlek ne írjátok, hogy kamu, mert ez a szomorú igazság. Egy teljesen hétköznapi, elkeseredett nő vagyok. Ez a dolog csak hónapok múlva derült ki róla, mikor már régen beleszerettem:(
2011. febr. 23. 23:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, viszont az önbecsülésemnek finoman szólva nem tesz jót ez a kapcsolat. Nyilván azért írtam ide, mert kételyeim vannak az egészről. Minél több vélemény, szemszög érdekelne, mert eléggé elveszett vagyok.
2011. febr. 24. 14:19
 22/28 anonim ***** válasza:
A kommentjeid alapján azt mondom, hagyd ott. Az egy dolog, hogy valami lelki baj miatt kialakult egy perverziója, de ez ÖNZŐ, leszarja, hogy Neked mindez nem jó. Becsmérlően, magas lóról beszél Veled, alárendeltjének tekint. MI az, hogy "megjön az eszed"?! Akkor jönne meg, ha otthagynád...
2011. febr. 24. 22:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem normális,perverz embernek az kell,hogy hazavigyél egy pasit,és ott előtte csináljátok!Akkor nem kell utólag elmondani,hogy milyen volt,saját maga nézheti,láthatja,aztán élvezzen el,ahogy tud!
2011. febr. 24. 23:08
 24/28 anonim ***** válasza:
had döntse el ő,h elhagyja e vagy sem!ilyeneket ne írjon senki nem ez volt a kérdés és fogalmatok sincsen amúgy valóban milyen a hétköznapokban a srác. mindenkinek vannak hülye heppjei és?szerintem próbáljátok feldobni más módon a szexuális életeteket és az hátha jobban bejön majd neki az újítás és erről leszokik. ennyi.
2011. febr. 25. 21:51
 25/28 A kérdező kommentje:
Ő kétszer annyi idős mint én, nála nemigen lehet szó semmilyen újdonságról...talán pont ezért kell neki ez a segédeszköz:(
2011. febr. 26. 19:19
 26/28 anonim ***** válasza:
58%

1. Mindenkinél lehet szó újdonságról.

2. Vannak nők, akik puszta jelenlététől is izzik a levegő...

3. Vannak, akik csak hanyatt fekszenek mint egy hulla,

a pasi, meg ettől jöjjön lázba...

Ha ez utóbbi vagy, vagy valami hasonló, akkor kell a "segédeszköz"!!

2011. febr. 26. 23:29
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Neked mi a célod az életben?

Családot szeretnél és egy társat, akivel tiszteletben, megbecsülésben , szeretetben leéled az életed?

Ha a válasz igen, akkor a következő kérdés: A mostani pároddal le tudnád élni az életed???

A válaszból meg tudod ítélni a helyzeted.

hidd el van elég férfi még a világon...

2011. febr. 28. 11:16
 28/28 anonim ***** válasza:

"ki az aki el meri dönteni, hogy mi a "normális" szex??!!!"

Normális szex az, ami MINDKÉT fél számára jó, ami mindkét fél számára izgató és kellemes dolgokat, mindkét fél által kívánt dolgokat foglal magában. Nem normális az a szex, ahol az egyik fél testi vagy lelki kényszerítéssel a másikra erőlteti a maga kívánságát, amit a másik fél nem kíván és nem élvez. Ennyi.

2011. febr. 28. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!