Hinnél egy idegennek, aki név és kép nélkül, fake iwiw ID-ról azt írja, hogy a férjed megcsal?
Nekem egy kollégám, aki kicsit magasabb rangban van, mint mi melósok, mesélte, hogy már nem egyszer volt, hogy míg munkában volt, kapta a felesége a telefont, hogy vigyázzon, megcsalja. Mondta is nekünk, ha akarta volna, megtehette volna, mert lehetőség megvolt rá, csak ő nem ilyen. Nem magyarázkodott a párjának és az bízik benne, tudta, hogy nem igaz.
Ha bízol a férjedben, akkor ne foglalkozz ezzel! Tudom, könnyű mondani, az én fülembe is bogarat ültetne. Esetleg faggasd a "jó szándékú" üzenetküldőt a részletekről, hogy világosabban láss és megnyugodj, ha úgy van.
nah,mit irt?
ugyanezt próbálta eljátszani párom egyik exe...de jóideig nem is tudtuk hogy ki az,ugyanis sok éve voltak együtt,csajnak uj párja lett,el is felejtődött h létezik...erre jött emilem,amiben irja h megcsak a párom,blabla...párom pislogott,hisz ártatlan volt...elkeztem emailezgetni a höggyel,kérdezgettem...aztán jött az ötlet,megirtam hogy páromat kidobtam...erre a kis hülye nem ráirt páromra,hogy "mizujs,rég beszéltünk,most ért véget a kapcsoaltom,nem futunk össze?"...pisloghatott ő is amikor én irtam vissza,hogy köszönjük,boldogan élünk még mindig,nem volt eredménye a próbálkozásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!