Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hinnél egy idegennek, aki név...

Hinnél egy idegennek, aki név és kép nélkül, fake iwiw ID-ról azt írja, hogy a férjed megcsal?

Figyelt kérdés
Rám írt ilyet iwiw-en egy ismeretlen. Kétlem, hogy igaz, de nagyon idegesít! Mit gondolnátok a helyemben?
2011. febr. 23. 17:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
miért nem ír neki a férjed? én megkérném h tegye meg
2011. febr. 23. 21:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kamu, de az is lehet, hogy nem. A barátnőmnek is írt egyszer valaki, hogy vigyázzon, mert a férje tilosban jár. Volt is nagy cirkusz, a férje pislogott, hogy ő soha, majd megsértődött, a barátnőm majdnem idegösszeomlást kapott, hogy milyen szemét, amiért nem hisz a férjének, hiszen tényleg sehova nem jár el, csak dolgozni, meg boltba, meg a gyerekekért. Példás családi életet éltek, stb. Két év múlva borult a bili, hogy már jó ideje a boltos csajjal kavar :(
2011. febr. 23. 21:03
 23/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat. Ha a csaj névvel írt volna, és küldött volna valami bizonyítékot, pl. bemásolt volna üzit, amit a férjem írt neki, vagy írt volna részleteket, hogy hogyan próbálkozott a férjem, legalább tudnám, hogy mit gondoljak. De ez az általános mocskolódás! A férjemnek szeretnék hinni! Elég rég vagyunk együtt, hogy tudjam, milyen ember.
2011. febr. 23. 21:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kollégám, aki kicsit magasabb rangban van, mint mi melósok, mesélte, hogy már nem egyszer volt, hogy míg munkában volt, kapta a felesége a telefont, hogy vigyázzon, megcsalja. Mondta is nekünk, ha akarta volna, megtehette volna, mert lehetőség megvolt rá, csak ő nem ilyen. Nem magyarázkodott a párjának és az bízik benne, tudta, hogy nem igaz.

Ha bízol a férjedben, akkor ne foglalkozz ezzel! Tudom, könnyű mondani, az én fülembe is bogarat ültetne. Esetleg faggasd a "jó szándékú" üzenetküldőt a részletekről, hogy világosabban láss és megnyugodj, ha úgy van.

2011. febr. 23. 22:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha a férjed azt mondta, hogy kérdezgesd a részletekről, akkor biztosan kamu :) Ha bármi alapja lenne, akkor felháborodott volna és nem biztat ilyenekre.
2011. febr. 24. 10:02
 26/27 anonim ***** válasza:

nah,mit irt?

ugyanezt próbálta eljátszani párom egyik exe...de jóideig nem is tudtuk hogy ki az,ugyanis sok éve voltak együtt,csajnak uj párja lett,el is felejtődött h létezik...erre jött emilem,amiben irja h megcsak a párom,blabla...párom pislogott,hisz ártatlan volt...elkeztem emailezgetni a höggyel,kérdezgettem...aztán jött az ötlet,megirtam hogy páromat kidobtam...erre a kis hülye nem ráirt páromra,hogy "mizujs,rég beszéltünk,most ért véget a kapcsoaltom,nem futunk össze?"...pisloghatott ő is amikor én irtam vissza,hogy köszönjük,boldogan élünk még mindig,nem volt eredménye a próbálkozásnak...

2011. febr. 25. 09:26
 27/27 A kérdező kommentje:
Miután megírtam, hogy ismerem a férjem, és hogy egy szavát sem hiszem el, mivel azt nem meri névvel és arccal vállalni, azóta nem írt újra! Gondolom rájött, hogy nem jött össze a próbálkozása. Megbeszéltük a férjemmel a dolgot, és tudom, bízhatok benne. :)
2011. febr. 26. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!