Hinnél egy idegennek, aki név és kép nélkül, fake iwiw ID-ról azt írja, hogy a férjed megcsal?
Miert nem mondod ennek az illetonek, hogyha igaz, amit allit, vallalja fel a nevet, mert igy hiteltelen es nem tudsz neki hinni? Tedd hozza, hogy semmilyen kovetkezmennyel nem fog jarni, ha felvallalja magat, hisz o semmi rosszat nem tett, ha az van, amit o allit es a ferjed kezdett ki vele.
Nekem is volt egy ilyen esetem. Egy ferfi ki akart kezdeni velem es egyedulallonak adta ki magat, de veletlenul kiderult nagyon gyorsan egy masik szemely altal, hogy valofelben van es baratnoje is van, aki 5 honapos terhes. Irtam a baratnojenek egy emailt errol es nem bantam felvallalni a nevem, hisz igy tudta szembesiteni a dolgaival a ferfit.
Az, hogy templomba jar...hat ne haragudj, de nem szamit. En is vallasos vagyok es olyanokat latok. A faluban, ahol laktam, a kantornak 3 szeretoje volt.
Mondd meg neki, hogy nem tudsz neki hinni, hisz akarki lehet es akarmit mondhat nev nelkul. Ketsegtelenul ismeri a ferjedet, akar egy regi baratno vagy ismerosotok is lehet.
Én visszaírnék neki, amiben vázolnám a helyzetemet: nem tudom, ki ő, és eléggé kétesélyes, hogy miért írt nekem. Írja le, miért gondolta, hogy ezt közölnie kell velem, valamit bizonyítsa be, hogy tényleg ismeri a férjemet.. és hasonlók.
Tuti én is gyanakvóbb lennék a párommal, és hidd el, tényleg nem életbiztosítás az a templomba járás. Attól még férfi.. és közülük sokan nem hagyják ki a kínálkozó alkalmat.
Megírtam az illetőnek, hogy így név és kép nélkül könnyű mindenfélét összeírni, és hogy nem hiszem el így amit mond, de nem vállalta fel magát!
A templomot csak azért írtam, hogy csak oda megy el itthonról.
szél fúvatlan nem indul, nem azt mondom, hogy hidd el, lehet, hogy valaki tényleg csak szórakozik, de mi oka volt pont téged kiválasztani, valaminek csak kell lennie
én nem kutakodnék az író után, egy az egyben megmutatnám a férjemnek, nem szemétkedve, hanem normálisan s megnézném az ő reakcióját
ha ez számít valamit, a párom exe nekem azt írta álnéven, hogy a párom agyonverte és emiatt agytumoros lett meg ilyeneket... több oldalas leveleket , hónapokig, majdnem egy évig zaklatott (amikor összejöttünk már egy éve szakítottak)...
szóval, akár kamu is lehet.
vagy a nő kezdett ki a férjeddel, ő ellenált és emiatt a nő bepipult rá... remélem jó annyira akapcsolatod a pároddal, hogy megkérdezd!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!