Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja el a férfiak...

Miért várja el a férfiak többsége a nőktől, hogy túlzottan adjanak magukra, amikor ők maguk sem teszik azt?

Figyelt kérdés
Talán nem fogalmazok egészen pontosan. Itt most arra gondolok,hogy NÉMELY pasinak átlagon felüli elvárásaik vannak.A nő,akit akarnak olyan legyen mint egy bombanő. Tökéletes alak,mindig csinos és a legújabb divat szerinti öltözék,smink,műköröm stb.-stb. Míg ők általában nem sokat tesznek a kinézetükért,a nőktől elvárják,hogy igenis úgy nézzenek ki,mint amit a magazinokban,és filmekben látnak.
2011. febr. 23. 17:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem eddig csak olyan pasik szóltak be akik nagyságrendekkel sza.rabbul és ápolatlanabbul néztek ki nálam. De így legalább 20-at képzelj magad elé, egyik másiknak még szarszaga is volt. De tudnék mesélni, égett végtagról, hatalmas pocakról, sárga cigifüstös szemekről stb. Hát gondolhatjátok hogy eset mikor engem osztottak, hogy tegyek fel több cicomát, meg magassarkút. ROsszul esett, aztán rájöttem milyen emberek mondták? Mind igénytelen volt és engem aki rendszeres jár fodrászhoz, kozmetikushoz engem turháznak le? Hát..aztán rájöttem, hogy ha egy jóképű hapsi mondta volna, na akkor kellett volna komolyan vennem. Akkor még jogos is lett volna. Középsuliban volt egy hájas fiú osztálytársam, na az minden csajra ment gátlástalanul. Azt hiszem az ilyen alakok gátlástalanságukkal, fikázásaikkal kompenzálnak. Persze alapjáraton mindenkinek a legszebb nő és legszebb férfi kell, ez evolúciós sajátosság, de vannak akik nem mérik fel hogy mennyit érnek és mit érdemelhetnek, mit kérhetnek számon a másikon.
2011. febr. 26. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!