Miért várja el a férfiak többsége a nőktől, hogy
túlzottan adjanak magukra, amikor ők maguk sem teszik azt?
Figyelt kérdés
Talán nem fogalmazok egészen pontosan. Itt most arra gondolok,hogy NÉMELY pasinak átlagon felüli elvárásaik vannak.A nő,akit akarnak olyan legyen mint egy bombanő. Tökéletes alak,mindig csinos és a legújabb divat szerinti öltözék,smink,műköröm stb.-stb. Míg ők általában nem sokat tesznek a kinézetükért,a nőktől elvárják,hogy igenis úgy nézzenek ki,mint amit a magazinokban,és filmekben látnak.
24 éves vagyok, már mondtam, hogy elballagtam, és az a tapasztalatom, hogy ez az éretlenség egyre inkább elhúzódik a magasabb korosztály felé is.
2011. febr. 24. 16:48
22/31 anonim válasza:
Hát persze, hogy elvárják, csak abba nem gondolnak bele, hogy ezeket finanszírozni is kell valamiből. És sajnos nem fogják fel, hogy amit a magazinokban látnak az 90százalékban nem a valóságot tükrözi. Pl. az én férjem szerint azok a képek amiken a sztárok slamposak, azokat direkt elcsúnyítják. :) A kis naiv...
2011. febr. 26. 12:23
23/31 anonim válasza:
Ez azért személyiség kérdése is a férfiak részéről. Meg persze érettebb gondolkodásé is. Engem szerencsére nem a média nevelt fel, és nincsenek ilyen túlzott elvárásaim. Megelégednék olyan egyszerű dolgokkal mint a hűség, kitartás és a szeretet. Pl. az észrevehető smink és a műköröm engem kifejezetten taszít. 26/f
2011. febr. 26. 13:14
24/31 anonim válasza:
Több ilyen ismerősöm is van :) Na ők a tipikus morgó agglegények.
Egyszer megmondtam nekik hogy vegyenek egy talpig tükröt, alaposan nézzenek bele, aztán gondolkodjanak el a látottakon. Mert az életben nem fognak normális nőt találni aki nem a pénzükre hajt. Mert az van mindegyiknek.
2011. febr. 26. 13:16
25/31 anonim válasza:
Ezek a hirdetések is ironikusak itt oldalt... Az egyik szexi fehérneműt reklámoz, a másik divatos holmikat, a harmadik mellnagyobbítást ígér "a növények erejével"... És mi van mindegyiken? Igen, szilikonos, szolis, szőke macák. Nem is tudom, miért vagyok meglepődve :D
2011. febr. 26. 13:42
26/31 anonim válasza:
Fel lehet menni expressz.hu-ra!
Adminisztrációs munka topic! --> vagy egy éve keresünk páromnak munkát (mai helyzet..), hát elég vicces mikor olyan hirdetésekkel találod szembe magad, hogy " Titkárnő/adminisztrátori munkára keresek okos DEKORATÍV, szellemes nőket. Jelentkezni TELJESALAKOS FÉNYKÉPPEL az ... címre elküldött önéletrajzzal lehet" :D
Vagy ilyen is volt már :D :
"Titkárnőt keresek heti 2x2 órás munkaidővel, havi 80.000Ft-os fizetéssel...." (jelentkezni szintén teljes alakos képpel). Szóval heti 4 óra, havi 16órás munka 80ezer FT :D Kicsit sem átlátszó. Ennyit a férfiakról, mert sajnos ritka kincs a tisztességes, becsületes férfi.
2011. febr. 26. 13:42
27/31 anonim válasza:
normál hirdetéseknél.. már az első kettő ilyen, de lejebb is van jópár..
túlzottan sosem addhatsz magadra. ezt nem lehet túlzásba vinni. a jó ízlés azért legyen mindig a szemed előtt :)! igénytelen pasival meg nem kell ismerkedni. árulkodó egy pasiról: köröm, fogak, haj, zokni, cipő, inggallér, mandzsetta. én mindig megnéztem ezeket, mielőtt bárkit is komolyan vettem volna.
2011. febr. 26. 14:32
29/31 anonim válasza:
Az a pasi aki ezt elvárja ott kell hagyni én még szingli is szivesebben lennék.
2011. febr. 26. 19:09
30/31 anonim válasza:
Oltsd le a hülye osztálytársaidat mondd azt nekik azért mert nem akarsz tömegpics@ lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!