Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehet tenni...

Szerintetek mit lehet tenni ha az anyós egész nap telefonál?

Figyelt kérdés
Hajnali 4 kor kezdi,aludni nem lehet tőle.Amerre megy viszi a telót!!!Hiába szól neki a párom már kb 10 éve.Nem tudunk tőle aludni!!
2011. febr. 23. 10:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%

Ha nála laktok, elviselitek vagy elköltöztök (és elgondolkoztok azon, fair dolog-e panaszkodni azért, hogy elvisel benneteket a házában).

Ha ő lakik nálatok, nyilván beszáll a telefonköltségbe. Ha nem, akkor kifizettetitek vele. Ha nem, kikapcsoltatjátok a telefont, úgyis mindenkinek van mobilja, ha nincs akkor lesz - úgyis olcsóbb fenntartani, mint a vezetékest, feltéve, ha nem az van, hogy felkelés után meg ti lógtok rajta éjfélig.

2011. febr. 23. 10:53
 12/33 A kérdező kommentje:
Mért??Valaki tett fel ilyen kérdést még? Nem értem megint anyósommal foglalkozom.Nálunk lakik anyósóm 1 éve mert nem tudja ellátni magát.És egész nap telefonál!!Mi kontónkra.Pénzt azt nem ad bele semmibe.Multkor 28000Ft lett a számla.És azt mondta ad bele ,de azóta is adja
2011. febr. 23. 10:54
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésben még 10 év volt írva...
2011. febr. 23. 10:56
 14/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez egy provokatív célzatú kamukérdés. Először 10 évet írsz, aztán kiderül, hogy csak 1 éve ilyen.

Ráadásul nem hiszem, hogy ha valóban a ti számlátokra telefonálna ennyit, azt szó nélkül tűrnétek. Ha ez valós probléma lenne, nem egy ilyen oldalon kérnél segítséget, hanem már rég elvetted volna tőle a telefont. Vegyetek neki feltöltőkártyás készüléket, és állapodjatok meg egy havi összegben, amit megkaphat.

2011. febr. 23. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:
34%

Ezzel kellett volna kezdeni...

Ha a tied a telefon, beviszed magatokhoz. Majd vesz magának egy mobilt! Ha Ő lakik nálatok, akkor a ti szabályaitok érvényesek.

2011. febr. 23. 10:57
 16/33 anonim ***** válasza:
65%
De akkor miért az a 10 év ha 1 éve lakik nálatok?
 17/33 A kérdező kommentje:
Ja meg a férjét is idehoztam magával,és így neháéz nagyon!!!Mondjuk ő tök normális!Ja meg fözni sem főz én fözök meg mosok!Ő cak fekszik egész nap.
 18/33 anonim ***** válasza:
43%
(Csak úgy megjegyzem, attól, hogy 1 éve laknak együtt, még lehet 10 éve telefonfüggő az anyós, csak korábban kevésbé volt ez zavaró a kérdezőnek. Nincs ellentmondás.)
2011. febr. 23. 10:59
 19/33 A kérdező kommentje:
Mielött mi elköltöztünk,ahol lakott eredetileg akkor is ezt csinálta (Mondjuk a saját telefonján)Egész családját kikészítette.Akkor még én sehol nem voltam,mesélték.
2011. febr. 23. 11:00
 20/33 anonim ***** válasza:
80%

Ha ti fizetitek a számlát, akkor kódoltassátok a telefont.

Ha telefonálni akar, vegyen egy mobilt, és egy feltöltőkártyát.

2011. febr. 23. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!