Van itt még olyan, aki 27 éves és nem milliomos?
Figyelt kérdés
Nálam sajna ez a helyzet. A barátaim már mind azok, csak én állok rosszul anyagilag.
Ti hogy vagytok ezzel?
2011. febr. 21. 23:04
21/26 anonim válasza:
Ja, az ugy mas. Most mar ertem, hogy mire gondolsz. Mi is igy vagyunk a ferjemmel; van tartalekunk boven (sajat hazunk, lakasunk nincs). Kulfoldon elunk, igy tudjuk gyujteni a penzt. Nem ertem, hogy miert vagy meglepve. Azt irod, hogy tobbseguk kulfoldon dolgozott...ha te nem dolgoztal kulfoldon evekig, honnan lehetne ennyi megtakaritasod? Szoval ennyi a magyarazat es nem ertem akkor a kerdest, hogy mire vonatkozik, hisz te is tudod az okot.
22/26 anonim válasza:
27 éves vagyok, van 2 milló spórolt pénzem. Akkor most milliomos vagyok??
23/26 anonim válasza:
ma 04:27
A milliomos azt jelenti, hogy valakinek legalább egy, de inkább több M Ft nettó vagyona van.
24/26 anonim válasza:
ma 12:33
ha úgy vesszük, akkor milliomos az, akinek van egy autója meg egy lakása?( mert az ugyebár több millió forintnak felel meg) Mert akkor elég sok milliomos van, én is az vagyok, huh de jó tudni.
25/26 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy, hogy van egy autód, lakásod, de semmi tartalékod és egyik napról a másikra élsz (ez a helyzet a magyar családok többségénél), vagy van a számládon 10 millió tartalék, nincs adósságod és nem kell attól rettegned, hogy mi van, ha fél évig nem tudsz dolgozni.
2011. febr. 22. 13:05
26/26 anonim válasza:
12:59
"ha úgy vesszük, akkor milliomos az, akinek van egy autója meg egy lakása?"
Természetesen. Ez egy jó vagyoni helyzet, amihez hasonló pl. az amerikaiak vagy a németek jelentős részének sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!