Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki 16 éves...

Hogy lehet valaki 16 éves korban milliomos?

Figyelt kérdés

Szoval gondolom már ti is hallotatok azokrol a kamaszkoru gyerekekröl föként amerikában élökröl (3.évezredbe és a blikkbe is volt multkor) hogy föként 15-17 éves korban lettek milliomosok (dollárba értetendö) tehát több mint 200 millio forintra rugot a vagyonuk szülöi anyagi háttér nélkül (tehát a 0-ról lett kezdve és a szülök néhol nemhogy nem támogaták de még hátráltaták is) de van hogy 14 évesen lett meg az elsö millio dollárja. Ezek a gyerekek nem tuliskolázottak tehát azt kapták (vagy még rosszabbat) mint az átlag mind iskolailag mind családilag.

Sehogy sem értem hogyan lehet enyi pénzt felhalmozni ugy hogy még az ember nem is cselekvöképes :S Én 16 éves vagyok nekem jelenleg 3 millio forintom van tehát még nagyon messze vagyok az elsö millio dolláromtol :) föleg hogy ezt a 3 milliot is olyan nehezen kerestem meg hogy az valami eszméletlen. (meg voltunk verve egy alkoholista apukával és most anyám nevel engem már 2 éve ö sajnos nem tud egy forintal sem támogatni még én szoktam neki a gyogyszert is venni , nagyon jó szülö nagyon szeretem anyámat)

Szoval viszatérve a kérdéshez tehát nekem ugy mint nekik is 0-ról kellet kezdeni igen ám de még a pár milliot hogy megkeresi az ember kamasz korban az értem de egy millio dollárt ...az már nagyon sok.

Sajnos azt nem irták le hogy pontosan hogyan és miböl sikerült elöteremteniük a pénzt de csak azt irták le hogy miböl lett a pénz. Legtöbbjüknél találhato olyan hogy Pl.: szoftvert fejlesztet ki , ingatlanozás, marketing ötletek stb...

Szoval a kérdés lényegében az lenne hogy nem-e tudjátok hogy az ilyen milliomos (dollár milliomos) gyerekek mibböl szerezték meg a vagyonukat/elsö milliojukat ?

Köszönöm Szépen a válaszokat.

2010. szept. 17. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Drága!

Azért nem kell mindent elhinni amit az újságok írnak...

A Blikk főleg egy olyan szennylap aminek a fele sem igaz...

Viszont az elképzelhető,hogy van pár olyan zsenigyerek akik valami olyat csináltak amiből komoly pénzösszeg lett..Írtál példákat.De ehhez nem kell Amerikába menni...Egy magyar fiatal is lehet gazdag ,ha ő talál ki valami egyedit,valami különlegeset..

2010. szept. 17. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
De 16 évesen hogy lehet 3 milliód? Rám ez most olyan hatással van, mint amiket Te példaként említesz...
2010. szept. 17. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt már hasonló kérdés, ott is az volt hogy 16 éves srác, többmilliós vagyona van. Ha jól emlékszek azt mondta, hogy elektronikai cuccok adás-vételéből szerezte. Te vagy az?
2010. szept. 17. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az. A kérdésel kapcsolatban tudtok valamit ?
2010. szept. 17. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Akik az újságokban vannak, azok színészek/énekesek. Ha minden emberen csak $5-t keresnek, aki megveszi a lemezüket/megnézi a filmjüket, akkor számold ki mennyit kaphattak pl. a Harry Potter gyereksztárjai, akik filmjét világszerte több tízmillióan látták (ez Forintban több tízmilliárd).

Csak ugyebár arra életet alapozni, hogy valaki "sztár" kb. olyan, mintha arra alapozná, hogy megnyeri a lottó 5-öst, mert ez CSAK a szerencsén múlik (jókor kell jó helyen lenni).

A többi milliomos tizenéves pedig örökölt.

2010. szept. 18. 23:16
 6/7 anonim válasza:

Amerika a lehetőségek országa. Egyébként nézzétek meg a közösségi háló című filmet. pont arról szól hogy egy programozó okostojás hogyan lesz multimilliomos amikor feltalálja a fecebook-ot... megtörtént esetek alapján készült film

Ajánlott olvasmányok :

Robert Kiyosaki - A Cashflow négyszög

Brian Tracy - Phoenix szeminárium (hanganyagban is meg van az interneten)

Dale Carnegie könyvei

Bodo Schafer - Út az anyagi függetlenséghez

ha netán megveszed vagy kikölcsönzöd könyvtárba ezeket a könyveket a hátulsó oldalán további olvasmányajánlót találsz ...

amit fejleszteni kell nem más mint az úgynevezett pénzügyi intelligencia ... a multimilliomosok nagy részének max egy érettségije van aztán az is bőven elég nekik. A meggazdagodás kulcsa a gondolkodási módban , az életmódban és a jó szokásokban rejlik és a legkevésbé szerencse dolga. De van aki pókeren lett milliomos, de az is sok pókerkönyvet olvasott át , stratégiákat tanulmányozott évekig, és nem ma kezdte a "szakmát"

2011. febr. 14. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
te hogy szereztel ennyi penzt 16 evesen . hasonlo cipoben jarok mint te csk en mar majdnm 18 es nagyon sokat segitene rajtam ez most. itt v privatba ah akarod
2011. szept. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!