Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, aki 27...

Van itt még olyan, aki 27 éves és nem milliomos?

Figyelt kérdés

Nálam sajna ez a helyzet. A barátaim már mind azok, csak én állok rosszul anyagilag.

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. febr. 21. 23:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

23:30 as- tudod, akkor is gazdagnak érzem magam, pedig pénzből nem sokat látok...

Neked szívesen adakoznék a "vagyonomból".

A szavaid alapján elférne.

2011. febr. 21. 23:36
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

tegnap 23:33

Pont én is ezt a dumát akartam elsütni, mert nekem is kell a csaj pénze :))))

2011. febr. 22. 00:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát én még csak 26 vagyok, pár milliós hitellel. De egy év alatt még bármi megtörténhet;)
2011. febr. 22. 01:04
 14/26 anonim ***** válasza:

23:26-ot miert pontoztatok le? Semmi rosszat nem irt.

En annyit mondanek, hogy nem tudom, hogy hol elsz, en egy gazdagnak tartott orszagban (USA), megis a 27 evesek, sot a 40-esek tobbsege is olyan szegeny, hogy tele van hitellel. 27 evesen ha valaki milliomos, akkor csak orokolhetett, a szulei tamogatjak vagy nem tisztesseges modon szerezte a vagyonat. Az orokles nem szerencses, hanem szerencsetlenseg, hisz meghalt kozeli hozzatartozoja, a tisztessegtelen penzszerzes etikatlansagarol nem kell irni, a szulok tamogatasabol elokrol meg elmondhato, hogy nem sokan kapnak milliokat. Nem tudom, hogy mi szamit neked milliomosnak, de en nem hiszem, hogy a 27 evesek jelentos resze milliomos lenne akarhol is a vilagban.

2011. febr. 22. 04:27
 15/26 anonim ***** válasza:

Most őszintén, ki az, aki 40 éves koráig Magyarországon milliókat tud összeszedni önerőből tisztességes módon? A sikeres vállalkozók, van belőlük pár. A többiek, alkalmazottak és közalkalmazottak soha nem lesznek milliomosok, mert ahhoz annál több kell: merészség, ambíció, érzék, beszélőke, ismeretség, és egy ötlet.

Tehát nem kell keseregni azon, hogy valaki még nem milliomos, hanem tenni kell érte. Igen, ebbe a többség belebukik, de akiknek sikerül, azoknak NAGYON sikerül. De ha valaki inkább félelemből meg sem próbálja, az vállalja a középszerű anyagi helyzetét, vagy várjon arra, hogy örököl.

Ez olyan, mint álmodozni a lottóról. Vannak, akik elképzelik a gazdagságot, vannak akik meg is veszik a szelvényt.

2011. febr. 22. 06:48
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelent az neked, hogy milliomos? Szerintem normális, ha valaki ennyi idős korára pl össze tud hozni egy autót meg nem lakik a szüleivel( akár albérletben), van rendes munkája, fent tudja tartani magát, gond nélkül, szóval a saját lábán áll. Ha valaki ezt 27 évesen nem érte el, akkor az az ő hibája.
2011. febr. 22. 07:39
 17/26 A kérdező kommentje:
A milliomost úgy értem, hogy van már néhány (5-10) millió tartaléka és nincs semmi adóssága. Nem feltétlen 100 milliókról beszélek, mivel 27 évesen elég irreális lenne.
2011. febr. 22. 08:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Te hany olyan embert ismersz, akinek 27 evesen ennyi tartaleka van, kozben haz vagy lakas plusz kocsi(k), mind hitel nelkul? Mert en egy ilyet sem ismerek... nem lehet, hogy az ismeroseid csak adjak a szepet es mutatjak a gazdagot? Nem tudom elkepzelni, hogy minden egyes korodbeli ismerosod milliomos. Egyaltalan ezt honnan tudod? A megtakaritasukkal vagnak fel?
2011. febr. 22. 08:31
 19/26 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam, hogy van házuk, olyan is van, aki egyelőre a szüleivel él. Kocsija sincs mindegyiküknek, mert jó nekik a tömegközlekedés is. DE tény, hogy van elég sok tartalékuk, kinek 4, kinek 7 millió.

És ha még néhány évig gyűjtögetnek, már tudnának egy saját lakást is venni, hitel nélkül.

A többségük külföldön is dolgozott néhány évig, onnan a pénz nagy része.

2011. febr. 22. 08:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok milliomos, sőt nagyfokú eladósodottságom van helyette a chf-es jelzáloghitel miatt, megtakarításom meg nincs, mert nincs miből. Ja és 2 évvel elmúltam 27.
2011. febr. 22. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!