Adnátok a lányotoknak azt a nevet, hogy Lujza?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:00
41/51 Milibindi válasza:
Nekem nem tetszik a Lujza, de ha Neked tetszik miért ne? Ezt nem sorolnám a "gáz" nevek közé.
Ne sértődjön meg senki, ez az én véleményem, de én az ilyen neveket nem adnám a gyerekem soha noha ezek egyre divatosabbak manapság : Csenge, Sebestyén Farkas, Cseperke, Eperke, Zalán Béla, Géza, Sára stb
42/51 anonim válasza:
Hát...Én így nem bírnám eldönteni.
43/51 anonim válasza:
Nem tudom, hogy adnám-e alányomnak, de nekem tetszik.
44/51 anonim válasza:
Az én kislányom Hedvig Lujza, nekem nagyon tetszik ez a név :) és többen szólítják Lujzinak, mint Hédinek.
45/51 Toriiiiiii válasza:
Nekem az egyik nagyon jó barátnőm is Lujza és én nagyon szeretem ezt a nevet szerintem gyönyörű
46/51 anonim válasza:
Ez a nevem szóval csak azért nem adnám , de amugy nagyon szeretem a nevem
47/51 anonim válasza:
38-aska,ez azért van,mert kissé cikizős név.
Lujza: Jenő És Lujza -kabaré
Lujza: Kukori és Kotkoda szomszédja
48/51 anonim válasza:
Én Lujza vagyok, és egyszerűen imádom a nevem. Nem érdekel, hogy milyen gúnynévként volt használva,vagy hogy több ismerősöm kutyáját is Lujzinak hívják. Szerintem különleges és ha én nem Lujza lennék akkor ezt adnám a kislányomnak.
50/51 Lujdzsi16 válasza:
Lujza vagyok, nagyon szeretem a nevem. Szerintem különleges és illik is hozzám. De azt figyelembe kell venni, hogy nagyon kevés családnévvel hangzik jól, nem is illik a legtöbb emberhez. Ha különleges nevet keresel, ajánlom, a legtöbb ismerősöm szerint is szép név. (Meg ritka, nem fognak szerencsére mindenkit így hívni a környezetében, pl. Anno az osztályomban 5 Lili és 3 Kitti volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!