Adnátok a lányotoknak azt a nevet, hogy Lujza?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:00
11/51 anonim válasza:
Kizárt! Férfi megfelelője a Béla...
12/51 anonim válasza:
Lujza, lujza, hol a budi kulcsa? :D
13/51 anonim válasza:
Alapjáraton én is azt mondtam volna, hogy biztos nem. Azóta megismertem agy Lujza nevű kislányt, akire tökéletesen illik ez a név. Egy aranyos, bűbáj kislány akiről el sem tudom képzelni, hogy nem Lujzi legyen a neve.
14/51 anonim válasza:
szornyu az egyik "ismerosom" ezt adta a lanyanak hat mit mondjak a vezeteknev is borzaszto na de igy egyutt egyenesen tragedia!
15/51 anonim válasza:
20:08-nak: ez nem így van, hanem úgy, hogy "Julcsa, hol a budi kulcsa?" Lujzával nm is hangzik jól
Egyébként szerintem tök jó név, adnám a gyerekemnek is.
16/51 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kislányát hívják így. Kiskoromban arról álmodtam, engem vesz el a pasas,hát, nem így lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!