Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Szira...

Mi a véleményetek a Szira névről? Adnátok a lányotoknak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem adnám a lányomnak, de nem is tartom csúnyának ezt a nevet. :D
2010. júl. 15. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

és nem adnám nem annyira tetszik inkább az Indira.

A Szira milyen fajta név?? Arab??

2010. júl. 15. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem tetszik, így nem is adnám a lányomnak névként.
2010. júl. 15. 16:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat!:) Várom a továbbiakat!

A Szira Ősi magyar név!

2010. júl. 15. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Így rövid i-vel nem is lehet,csak hosszúval anyakönyvezik,Szíra. Egyik ismerősöm meg volt őrülve a Szemira névért,mindenkinek mondta hogy így fogják hívni a lányát,meg is lepődtünk,amikor megszült,teljesen hagyományos nevet kapott a kislány.Na,mindegy,jól elkanyarodtam,én úgy tudom,hogy csak hosszú í-vel adhatod.
2010. júl. 15. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
a jelentését is tudod? - 'szürke', hát....
2010. júl. 15. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem gondoltam, hogy magyar név! Én nem adtam volna, mert nekem olyan indiai beütése van, így név alapján egy sötét hajú/szemű, kreol bőrű kislány ugrik be erről a névről. Az én gyerekeim meg szőkék és kék szeműek. Valahogy ez nem jött volna össze nekem. De amúgy nem csúnya név.
2010. júl. 15. 17:45
 8/11 A kérdező kommentje:

ma 16:54!Az életben nem kérdeztem még neves kérdése ezen az oldalon!Ki kért meg rá hogy válaszolj!

A többieknek köszike!:)

2010. júl. 15. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név, én adnám neki. :)
2010. júl. 15. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most hallom életemben először, és egyébként utálom az ősi magyar neveket, de ez most nagyon megtetszett! :) És igen, még a lányomnak is adnám. Azt meg amúgy ki nem sz@rja le hogy mások nem ismerik? Szerintem a gyerek senkinek nem tartozik majd magyarázattal a nevét illetően.
2010. júl. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!