Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokahúgom 16 éves, összejött...

Unokahúgom 16 éves, összejött egy 32 évessel. Anyjának nem meri elmondani, nekem szólt. Hogy vágjak én ehhez jó képet?!

Figyelt kérdés

Én vagyok a "jófej nagynéni", ezért tegnap bevallotta, hogy neten összejött egy 32 éves fickóval. Szerintem a kiscsaj még külön élvezi, hogy ez egy titkos, romantikus kapcsolat. Teljesen beleéli magát a Júlia szerepbe. Azt tudni kell, hogy unokahúgom nem egy korát meghazudtolóan érett típus. Hallani kell, ahogy hisztizik, ha az anyja kér tőle valamit, mondjuk, hogy segítsen krumplit pucolni. Duzzog egy sort, aztán, mint egy kislány bújik vagy hozzám vagy az anyjához.

Ezért elgondolkodtató számomra, mit akar tőle egy 32 éves ffi. Egy felnőtt egy félig gyerektől.

Eddig saját korosztályából volt pár 1-2 hetes kapcsolata.

Engem az egész azért is aggaszt, mert rám bízta a titkát, amit ugye, őrizzek meg. De ha később kiderül, hogy állok meg nővérem előtt, ha én tudtam róla?!

Most én vagyok egy begyepesedett, hülye vénlány, vagy titeket is aggasztana ez a kapcsolat?

Minden tippnek, hozzászólásnak örülök, amiben leírjátok, ti mit tennétek a helyemben. Köszi!

2011. febr. 21. 19:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Honnan kellett volna tudnom? :)

Azt hittem "onlive" láthattunk egy csinos lebukást :P

Amúgy ez jól hangzik, reméljük az évfolyamtárs győz, és a 32éves pasi is inkább a maga korosztályában keresgél.. :)

2011. febr. 26. 11:39
 32/32 anonim válasza:
Na, mi lett a vége?
2021. dec. 28. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!