Unokahúgom 16 éves, összejött egy 32 évessel. Anyjának nem meri elmondani, nekem szólt. Hogy vágjak én ehhez jó képet?!
Én vagyok a "jófej nagynéni", ezért tegnap bevallotta, hogy neten összejött egy 32 éves fickóval. Szerintem a kiscsaj még külön élvezi, hogy ez egy titkos, romantikus kapcsolat. Teljesen beleéli magát a Júlia szerepbe. Azt tudni kell, hogy unokahúgom nem egy korát meghazudtolóan érett típus. Hallani kell, ahogy hisztizik, ha az anyja kér tőle valamit, mondjuk, hogy segítsen krumplit pucolni. Duzzog egy sort, aztán, mint egy kislány bújik vagy hozzám vagy az anyjához.
Ezért elgondolkodtató számomra, mit akar tőle egy 32 éves ffi. Egy felnőtt egy félig gyerektől.
Eddig saját korosztályából volt pár 1-2 hetes kapcsolata.
Engem az egész azért is aggaszt, mert rám bízta a titkát, amit ugye, őrizzek meg. De ha később kiderül, hogy állok meg nővérem előtt, ha én tudtam róla?!
Most én vagyok egy begyepesedett, hülye vénlány, vagy titeket is aggasztana ez a kapcsolat?
Minden tippnek, hozzászólásnak örülök, amiben leírjátok, ti mit tennétek a helyemben. Köszi!
Szerintem elég egyértelmű, hogy mit akar tőle a 32 éves. Egyenlőre ne szólj a nővérednek, hanem mondd el az unokahúgodnak, hogy ez a férfi veszélyes lehet. Ha találkoznak elrabolhatja, megerőszakolhatja. Emlékeztesd, hogy az interneten bárki bármit mondhat, küldhet akármilyen képet. Lehet nem is 32 éves. Beszélj vele komolyan és próbáld meg lebeszélni. Biztosítsd, hogy amíg minden fejleményről beszámol és mindent megoszt veled, addig nem szólsz anyunak. Így nem játszod el a bizalmát, viszont vigyázhatsz rá.
Hogyha látod rajta, hogy nem veszi komolyan a dolog veszélyeit, akkor szólj inkább a nővérednek, mintsem, hogy egy nap majd a hullaházban kelljen azonosítani a lányt.
Komoly dolgok ezek. Nem szabad félvállról venni. A világ tele van kegyetlen emberrel és együtt kell élni azzal, hogy vannak, olyanok, akik bántani fogják az unokahúgod, ha esélyük lesz rá.
Ja, én se avatkoznék bele, ha nem az unokahúgomról lenne szó, akit egész véletlenül szeretek, és nem akarom, hogy baj érje.
Találkoztak már a neten kívül is, állítólag nagy a szerelem és az egyetértés.
Az nagyon jó ötlet, hogy találkozzam a fickóval, és tudja, hogy "kontroll alatt van".
Annyit tudok róla, hogy még a szüleinél lakik. Láttam a fényképét, nem egy pszichopata feje van, de azért élőben is megnézem.
19:51 vagyok. Szerintem akár jól is elsülhet, de nagyon résen kell lenned.
És ha tényleg kiderül, hogy jól megértik egymást...én alapból támogatom az ilyen kapcsolatot, mert ne tudd meg én is min mentem keresztül mire a családom elfogadta a választásomat...az se érdekelte őket, hogy boldogabb vagyok vele mint valaha egész életemben..
itt az előttem szóló írta,hogy ha találkozzak akkor nálad..mert akkor te is láthatod ezt a férfit..
és beszélgess el az unokahúgoddal,hogy miért a 32éves korosztályból ismerkedik,mert ez elégé nagy korkülönbség,és szerintem nem mesét szeretne neki olvasni a férfi.
és a férfivel is külön elbeszélgetnék,hogy még is mit akar egy ennyi idős lánytól.
mondanám azt is hogy mond el a testvérednek,de csak eltiltaná,és ha tiltanák csak azért is megtenné..ami meg nem lenne jó.
de az az igazság ha a te helyzetedben lennék és megtudnám hogy történt valami(szexuális) én biztosan feljelenteném.
bocsi kicsit összevissza lett,de undorítónak tartom hogy egy 32 éves egy 16évessel kezdjen..és próbáltam magam visszafogni.
Bár szereti az anyját, az ilyen "titkos dolgait" mindig velem beszélte meg. Köztünk mindig alap volt az őszinteség. Amikor bejelentette, hogy mi a szitu, akkor is az volt az első mondatom, hogy hülye vagy, gyerekem, ez az én korosztályom, nem a tiéd!
Szóval a lánnyal szemben nincs az, hogy valamit hogy mondjak meg neki. Azt is mondtam, hogy vigyázni kell az ilyenekkel, meg megkérdeztem tőle, hogy szerinted, mit akarhat tőled?!
De minderre az volt a válasz, hogy de olyan cuki, meg nem olyan, mint a többi, meg érett ffi(?)stb.
Hú, ez szerintem is bizarr picit.
Az egy dolog, hogy egy 16 éves fiatal csajszinak tetszik, hogy egy érettebb férfi érdeklődik utána..
..de ha egy én ismerősöm 32 éves fejjel mesélné, hogy összejött egy 16 éves lánnyal, furcsán néznék rá.. mit akarhat egy középkorú pasi egy tini lánytól? Mi lehet ott a bibi, ha a saját korabeli nők között nem talál magának valót?
Nem lehet rossz ötlet, ha valahogy megpróbálod felvenni vele a kapcsolatot. Akár egyszer elkíséred a lányt egy közös randijukra, és bemutat Titeket egymásnak, vagy hasonló. Megoldás lehetne az is, hogy az unokahúgod háta mögött valahogy kipuhatolni a dolgokat, és úgy, de az a kettőtök kapcsolatára nem vetne túl jó fényt.
Nehéz dolog, de mindenképp meg kell találnod azt az aranyközéputat, ahol a lány is érzi még, hogy mellette vagy, de közben meg tudj bizonyosodni benne, hogy nincs veszélyben..
Lehet én nézek túl sok "rossz" filmet/sorozatot, de szerintem ez nem normális, és nem csoda, hogy aggódsz...
Szörnyűnek tartom,hogy harmincas férfiak 15-16 éves tinicsajokat hülyítenek..pedig nem vagyok öreg és konzervativ sem:( Én a helyedben megpróbálnám lebeszélni (ami nem fog menni,mert kamasz és azt hiszi ő a legokosabb a világon+a rózsaszin köd is rátesz egy lapáttal). Az anyjának hiába is szólnál,annyira már van önálló a lány,hogy megoldja ha találkozni akar vele a tiltás ellenére is..
A legjobb amit tehetsz,hogy rajtuk tartod a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!