Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokahúgom 16 éves, összejött...

Unokahúgom 16 éves, összejött egy 32 évessel. Anyjának nem meri elmondani, nekem szólt. Hogy vágjak én ehhez jó képet?!

Figyelt kérdés

Én vagyok a "jófej nagynéni", ezért tegnap bevallotta, hogy neten összejött egy 32 éves fickóval. Szerintem a kiscsaj még külön élvezi, hogy ez egy titkos, romantikus kapcsolat. Teljesen beleéli magát a Júlia szerepbe. Azt tudni kell, hogy unokahúgom nem egy korát meghazudtolóan érett típus. Hallani kell, ahogy hisztizik, ha az anyja kér tőle valamit, mondjuk, hogy segítsen krumplit pucolni. Duzzog egy sort, aztán, mint egy kislány bújik vagy hozzám vagy az anyjához.

Ezért elgondolkodtató számomra, mit akar tőle egy 32 éves ffi. Egy felnőtt egy félig gyerektől.

Eddig saját korosztályából volt pár 1-2 hetes kapcsolata.

Engem az egész azért is aggaszt, mert rám bízta a titkát, amit ugye, őrizzek meg. De ha később kiderül, hogy állok meg nővérem előtt, ha én tudtam róla?!

Most én vagyok egy begyepesedett, hülye vénlány, vagy titeket is aggasztana ez a kapcsolat?

Minden tippnek, hozzászólásnak örülök, amiben leírjátok, ti mit tennétek a helyemben. Köszi!

2011. febr. 21. 19:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 16 éves koromban pont egy 32 éves pasim volt. Nem a neten jöttünk össze, mert akkor még nem volt. Másfél évig tartott a kapcsolatunk, és nagyon sokat tanultam mellette. A mai napig nem bántam meg, szerintem életem egyik legjobb időszaka volt.
2011. febr. 24. 17:57
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
Aki 32 évesen kiskorúakat akar felszedni azzal biztos, hogy valami baj van, ép lelkű ember ilyet nem csinál szerintem, még ha csak sexet keres akkor sem.
2011. febr. 24. 18:27
 23/32 anonim ***** válasza:
15%
szerintem meg a saját magatok dolgával kéne foglalkozni nem más életébe beletúrni
2011. febr. 24. 19:36
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Én megverném a fickót. Az unokahúgod meg megpróbálhatna ember módjára viselkedni.
2011. febr. 24. 21:41
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Én szólnék az anyjának és határozottan el tiltanám tőle.

Egy 16 éves gyerek lány még nagyon befolyásolható és naiv.

Azok a pasik akik ilyen kislányokkal kezdenek csak egyet akarnak. Ugye senki sem gondolja komolyan hogy egy 32 éves férfinak komoly szándékai vannak egy 16 éves csitri felé.

Addig kell pontot tenni az ügy végére amíg nem lesz túl késő és az a lány nem sérül jobban. Haragudni fog de hosszú távon hálás lesz ez biztos.

2011. febr. 25. 12:17
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ebben számomra az a legaggasztóbb, hogy nem is személyesen ismerkedtek meg, csak az interneten. Ez nagyon veszélyes lehet, hiszen a neten bárki azt ír magáról, amit akar, ki tudja azt ellenőrizni...

Én nem azt mondom, hogy ekkora korkülönbséggel nem létezik, hogy tényleg egy jó kapcsolatuk lesz, mert előfordulhat azért. De mit ne mondjak, ez nagyon ritka. Meg aztán tényleg, mi van, ha veszélyes ez a pasas? Akkor vajon mit csinálna az unokahugod, ha a randin olyasmi történne, amit ő nem is akar?

2011. febr. 25. 13:55
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

"Ugye senki sem gondolja komolyan hogy egy 32 éves férfinak komoly szándékai vannak egy 16 éves csitri felé."

Azért, mert még nem láttál ilyet, nem jelenti azt, hogy nem is létezik ilyen. Mondjuk nem tudom, miért érzel kényszert arra, hogy jelzőket aggass általad nem ismert személyekre ("16 éves csitri").

16 éves koromban nekem is 32 éves barátom volt. 4 évig voltunk együtt, szóval kétlem, hogy csak azért volt velem, hogy megd*gjon, aztán csá. Két évig együtt is éltünk, és igazán semmi gond nem volt. Más kérdés, hogy utána szakítottunk, de szerintem azok is szakítanak, akik mindketten 16 évesek, amikor összejönnek. Mármint az esetek többségében. De semmi harag nincs közöttünk azóta se, jóban vagyunk, pedig már 10 éve volt, hogy összejöttünk.

2011. febr. 25. 14:02
 28/32 anonim válasza:
szia Eszter! kösz szépen..
2011. febr. 25. 15:48
 29/32 anonim ***** válasza:
most egy csinos lebukás szemtanúi lehettünk? :|
2011. febr. 25. 23:14
 30/32 A kérdező kommentje:

Milyen lebukásra gondolsz?

XD poénkodására?:)))

Annyit elárulok neki, hogy az E betű az stimmel, de a nevemben utána más betűk következnek:))

Egyébként tök véletlenül már találkoztam velük, az utcán futottunk össze. Mikor az unokahúgom bemutatott minket egymásnak, és a fickó megtudta, hogy a nagynénje vagyok, eléggé kerülte a szemkontaktust, de lehet, hogy csak égett.

Légiveszély viszont múlóban, tegnap este telefonált a kis aranyos, hogy neki tetszik egy évfolyamtársa is a gimiben, és lehet, hogy inkább ő lesz az igazi:))

Köszi mindenkinek!

2011. febr. 26. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!