Mit tegyek hogyha a párom azt feltételezi rólam h. interneten tartom a kapcsolatot férfiakkal? Mit tegyek hogy bízzon végre bennem?
Figyelt kérdés
8 hónapja együtt élünk...minden percben együtt vagyunk,mindent megpróbáltam h.bízzon bennem,de nem sikerült!Nem akarom h.szakítás legyen a vége...2011. febr. 21. 11:35
21/25 A kérdező kommentje:
én 21 vagyok a párom 22!Azt állítja folyamatosan h. az is megcssalás h.ha vki akár ismeretlen ffi...üzenetet küld nekem!!Én minden üzenetet kitörlök alapbol...lehet h.baj volt!mert most emiatt féltékenykedik h.mit írogatnak nekem!ugy csinál minha én tehetnék rola!Jah és persze ő írogat nőknek...és folyamatosan csak féltékennyé akar tenni...ezzel nem tom mit akar elérni!!
2011. febr. 21. 13:56
22/25 A kérdező kommentje:
jah és ő azt mondja h.nincs semmi abba ha a szép nőket megdícséri...ez nekem nagyon rosszul esik!Főleg h.nem vagyok én sem csúnya...nah meg állitása szerint szeret engem..
2011. febr. 21. 14:05
23/25 anonim válasza:
Ez nem szerelem, ez csak birtoklási vágy, oda-vissza.
24/25 anonim válasza:
21-22 évesen már 8 hónapja együtt laktok? Miért kell így sietni? Mondjuk legalább kiderült, hogy együtt lakni nem megy, így nem sok értelme van az egésznek...
25/25 anonim válasza:
Régi sztori. Nem tudom mi lett, de ha az én párom kezdene el gyanúsítgatni, akkor elküldeném a vérvörös rakkendrolos kirántott kurwanyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!