Mit tegyek hogyha a párom azt feltételezi rólam h. interneten tartom a kapcsolatot férfiakkal? Mit tegyek hogy bízzon végre bennem?
Figyelt kérdés
8 hónapja együtt élünk...minden percben együtt vagyunk,mindent megpróbáltam h.bízzon bennem,de nem sikerült!Nem akarom h.szakítás legyen a vége...2011. febr. 21. 11:35
11/25 A kérdező kommentje:
Mi neten ismerkedtünk meg!!Az elején minden jo volt!!Tudtam mindenhova a jelszavát...de mára mindent megváltoztatott...igy én is cseréltem mindenhol!!És ezért is én vok a hibás...sokszor van ugy h.mellettem van mikor netezek...de még ez sem bizonyít neki semmit...
2011. febr. 21. 11:57
12/25 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy valójában ő ismerkedik másokkal, csupán mindezt rád vetíti, magából indul ki. Ha nincs oka féltékenykedni, akkor más nem igazán állhat a háttérben.
13/25 anonim válasza:
Óóóó szaladj el minél messzebbre.Az én férjem 10 év házasság után tegnap törte össze a billentyűzetet,mert nem mutattam meg a férfi ismerőseimet a közösségi oldalakon.
10 éve is ilyen volt,most is ilyen,időnként bekattan,és megváltozni nem fog soha....
Ja és oka sincs gyanakvásra ez "ezer-millió százalék"!!
14/25 anonim válasza:
...mindenki magából indul ki...
15/25 anonim válasza:
Ő kedves Klaudia!Akkor hát meg van az ok. Ő továbbra is keresgél, közben meg te vagy a hibás!!Én meneszteném ezt az ürgét.
16/25 anonim válasza:
Én is rettentő féltékeny vagyok, én lány vagyok és párom kijelentette, nem fogja megmondani a jelszavát, és nem kéri az enyémet, elmondja, ha vki írt neki bízzak benne... hát mi mást tudnék tenni, annyira szeretem, hogy muszáj bíznom benne, de igazából örülök neki, hogy nem tudjuk egymás jelszavát, mert abból állna az egész nap, hogy a másikét lessük, és az miért jó?? Ha van vmi elmondja, ha esetleg nem mondaná el, az vagy nem fontos, vagy elfelejtette. Én is tanulok még bízni, mert nagyon nehéz, ilyen természet vagyok, de a szerelem mindenre képes.
17/25 anonim válasza:
Nem tudom mennyire éri meg egy olyan férfival együtt élni aki nem bízik bennünk. Miből gondolod hogy neked kéne tenned valamit vagy változtatnod és nem neki vissza vennie? Az hogy bizalmatlan nem a te hibád. Szerintem saját magában nem bízik lehet hogy fél hogy nem tud majd megtartani. S észre sem veszi hogy azzal hogy féltékenykedik többet árt mint használ. Ülj le és mondd el neki határozottan a véleményedet. Egy igazi működő képes kapcsolat alapja nem csak a szeretett hanem a feltétlen bizalom is. Ha ez hiányzik nem biztos hogy megéri.
18/25 anonim válasza:
Nem vagy koteles bizonyitani semmit. A helyedben en szakitanek is ilyesmiert, bizalom nelkul meg baratsag sincs nemhogy komoly kapcsolat. Rugd ki es keress valaki normalisat. A feltekenyseg bizonyos hatarig rendben van, normalis erzes, de a bizalmatlansag nem az.
26f
19/25 anonim válasza:
Ő változtatott, aztán ő gyanúsítgat?
Azt hiszem itt NEM neked kell bizonyítani...
20/25 anonim válasza:
Úristen hány évesek vagytok?
Köttesd ki a netet,szerintem az elég bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!