Nagyon fontos, mit vegyek a csaladnak, egyaltalan vegyek-e barmit is?
Figyelt kérdés
Aupair vagyok a kodos Albionban, fel eve itt vagyok es nemsokara jon a husvet... Ilyenkor kell ajandek vagy eleg csoki a gyereknek? Karacsonyra mindenki kapott (apuka, anyuka, batty, gyerek) de a tokaji azota is ott hever, es a tobbi, tehat semelyik nem volt hasznos. :( Most raadasul husvet utan 3 hettel hazamegyek toluk es bucsuajandek mindenkepp lesz. Na de akkor kell e husveti? Es abban az igen szomoru esetben, ha kell, akkor mit vegyek, mert se penzem, se otletem. :( Segitsetek kerlek!!! Otletek egyebkent is johetnek, mert bucsuajandekra sincs. (13 eves gyerkoc, apuka, anyuka, 25 eves batty.)2011. febr. 20. 13:24
11/17 anonim válasza:
Felreertes ne essek! Meg Angliaban is szokas husveti anjandekot adni. Altalaban csoki nyuszit, tojast, kicsinek es nagynak is, mint egy jelkep. Mit gondoltok, miert vannak tele az uzletek husveti csokival mar januar ota?
12/17 anonim válasza:
A tokaji egy angolnak tul edes.
13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a tea jobb lenne szuloknek, mert nem szeretik a csokit, apuka kulonosen nem, o csak a jegkremet imadja, de nyul alaku jegkremet meg itt se kapni, vagy legalabbis nem lattam. Kanyarodjunk vissza battyra es a konnyes bucsura. Otlet? :)
2011. febr. 20. 14:14
14/17 anonim válasza:
Próbálkozz Egri Bikavérrel, vagy Szekszárdi Vörössel, azok száraz borok.A kislánynak hajcsatt, vagy hajpánt, a nagy fiúnak kulcstartó./Magyar címerrel?/
15/17 anonim válasza:
Anyukának egy Herendi teásbögre, apukának egy magyar címeres teásbögre?
16/17 A kérdező kommentje:
Otletnek jo, csak a postatol felnek, herendire nem telik, gyerkoc kapott bogret, azt se hasznaljak, pedig szep, meg mar alig fer be a szekrenybe, van nekik egy csomo. Azert koszi neked is, de ismetlen batty!!! Szulok azt hiszem vlami fenykepalbumot kapnak elejen parlament vagy hosok tere, belulre pedig rakok egy kozos kepet a gyerkoccel. Kislany gyongyot esetleg csattot, hajpantot. Husvetra, szulok bonbont es teat, gyerek csokit, mar csak a batty maradt akinek meg se husvetra, se bucsura nincs semmi.
2011. febr. 20. 14:35
17/17 anonim válasza:
Vegyél neki dorombot.Ez egy elés spéci hangszer,jókat fog vele szórakozni és nem is drága.(dorombolhat rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!