Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik megmondani a családnak, hogy az esküvő előtt nem lesz lánykikérő, tehát ne a házhoz, hanem egyből a polgármesteribe jöjjenek? Illik egyáltalán?
Akiket személyesen hívtok meg azoknak illik és kell mondani,hogy nem lesz kikérő és a polgármesteri hivatal előtt találkoztok.
Akiknek postán külditek el két lehetőségetek van. Nekik illik nektek telefonon visszajelezni,hogy jönnek-e és ha igen hányan ekkor lehet mondani,hogy nem lesz kikérő a polgármesteri hivatal előtt van a találkozó. Ha valaki nem szól vissza telefonon akkor őt nektek kell felhívnotok, hogy jön-e és akkor elmondani neki ugyanezt amit már vázoltál.
Azt,hogy miért nem lesz kikérő nem kell részletezni. Nem tartozik rájuk.
Ha egy magán véleményt meg engedsz. Nagyon szép dolog a kikérés az esküvőn. Nem kell nagy dolgot csinálni, de pl a te apukád (vőlegényé) szépen kikérhetné a menyasszonyt mikor indultok. Csak néhány szóban. De ez a ti napotok ti tudjátok hogyan legyen.
Köszönöm a valászokat!
Első valászolónak: én a menyasszony vagyok, és a párom édesapja sajnos már nem él. Ugye elvileg a lányos háznál illik a kikérő, de a mi családunk elég szűk (kb 7 fő), a többi a páromé. Sem ő, sem én, sem anyósom nem akarta, hogy anyuékhoz viszonylag idegen embereket odarángassunk. Még nem nagyon ismerik a párom családját, mert nem helyiek. Többek között ezért is nem akarunk kikérőt. Az meg úgy már hülyén nézne, hogy anyósomtól, tehát a fiús házból kérnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!