Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvennéd bármelyiket is a...

Megvennéd bármelyiket is a gyerekednek?

Figyelt kérdés

Én kicsit elhűltem, hogy vannak ilyenek...

Te megvennéd bármelyiket is?

Mit gondolsz róluk?

[link]

2011. febr. 20. 12:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem gondoltam hogy egy 15 éves lány vagy, komolyabb a megfogalmazásod annál. Persze hogy a sárban való dagonyázásra meg a hasonló játékokra nem ad az ember márkás cuccokat, én ezt az iskolára meg egyéb összejövetelekre értettem. Mindenféleképp dicséretes a hozzáállásod az élethez, látszik hogy jó nevelést kapsz. Én is mindent megteszek hogy majd értékes emberek váljanak belőlük ha felnőnek. Egy 45 éves apuka. Ezt meg te nem tudhattad.
2011. febr. 20. 17:11
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves 15 éves lány.

Remélem, én is tudok majd úgy gyereket nevelni, hogy olyan lányom legyen, mint Te vagy.

(én is ilyen típus voltam, de sokan ijesztgetnek, hogy lehet, az én gyerekem már nem lesz ilyen).

Örülök, hogy vannak még ilyen gondolkodású kamaszok!!!

2011. febr. 20. 17:57
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem a plüss kaki és pisi nagyon tetszik, én megvenném a gyerekemnek. A gyerekek viccesnek tartják a kakit és pisit. Például ha a gyerekem bilizne és szobatisztává válna, akkor megvenném neki ajándékba.
2011. febr. 20. 18:10
 24/28 anonim ***** válasza:

gyerekemnek van elektromos autója. olcsón vettem aukciós oldalon, nem bántam meg mert imádja :) nyomja a gázt, tekeri a kormányt, nagyon édes :)

pálcikalovat meg pont hétvégén mondta a férjem, hogy lehet-e még kapni mert neki szép emlékei vannak róla.

lehet rossz szülő vagyok? :D

2011. febr. 21. 00:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha megnézed az én válaszaimat rájöhetsz hogy nem.
2011. febr. 21. 00:45
 26/28 anonim ***** válasza:
A plüss vírusok és betegségek nagyon bejönnek, (van sperma alakú is), de attól, hogy valami plüss nem biztos, hogy csak kisgyerekeknek való. A pisi kaki, nem az én stílusom, de ahogy egy előttem válaszoló írta, bilihez szoktatáshoz ideális lehet. A boncolás játék gusztustalan (úgy látom igazi állítok vannak benne, valószínű törvénybe ütköző is dolog). A Hamnnibal Lecter babát gondolom gyűjtőknek szánták. a Piroskás játék ízléstelen. Ellenben a plázás játéknak volt egy régi változata, a Hasbrotól a Hogyan költsünk el egymilliót (Go for broke), igazán vicces játék, és semmi kivetnivalót nem találtunk benne (lovira jártál, tőzsdéztél, szerencsejátékoztál), itt meg legalább szép ruhákat vehetsz, és nem jutsz koldusbotra.A lóval semmi gond, bár árulnak fából, az jobban tetszik. Az elektromos autó már neccesebb, de láttam fából biciklit amit lökni kellett, hogy menjen, az sokkal értelmesebb. Az orrturkálós gusztustalan, de az én gyerekkoromban is volt műhányás, vérpatron, meg takonylabda is. De ami fölött nem tudok napirendre térni az a fegyver farkú akcióhős (azt még Tarantínó is megirigyelhetné)
2011. febr. 21. 01:19
 27/28 anonim ***** válasza:

Fenének kell lepontozni???

A kérdező azt kérdezte, hogy megvenném-e a gyerekemnek, én erre válaszoltam. Komolyan, normálisnak tartja magát, aki lepontoz???? Persze sz*rnak-húgynak nincs gazdája, ezt se vállalja fel senki, h "igen, én pontoztalak le, mert..." :(

2011. febr. 21. 16:15
 28/28 A kérdező kommentje:

Én senkit sem pontozok le, mindenki jókat ír :)

Ne vegyétek fel, biztos unatkozik az illető...

2011. febr. 21. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!