Megvennéd bármelyiket is a gyerekednek?
Én kicsit elhűltem, hogy vannak ilyenek...
Te megvennéd bármelyiket is?
Mit gondolsz róluk?
Nem iazán. mivel egyik se a normális mentalitás híve.
Maximum ha már olyan biológiát tanuló iskolás a gyerekem akit tényleg érdekel s van is akkora értelmi szinten akkor a boncbékát.
Ezek poénképek, egyik sem igazi, illetve nem igazán gyerekeknek készültek (a Punisher játékot így tuti nem merné kiadni a Hasbro, ez tuti vmi kínai hamisítvány vagy fake kép) - pálcikalovat kivéve, az egy nagyon régi játék, semmi gond nincs vele, kérdezd meg dédszüleid, nagyszüleid :)
Nem kell mindent halálosan komolyan venni, és "lehűlni" rajtuk. Még ha léteznének is, senki nem nyom pisztolyt a fejedhez, hogy "vedd meg a kölködnek, vagy meghalsz" :D
Jesszusom, nem!!!
Nagyon visszataszítóak, sajnos idáig süllyedt ez a világ, hogy a gyerekekre ilyen szörnyűségeket akarnak ráerőltetni, nem értem mi a baj a régi jó mesekönyvvel és a plüssmackóval, kisautóval, hajas babával... :S
Szerintem az a kocsi tiszta jó, a pálcikalóval nem tudom, mi a baj, az arra való, hogy a gyerek így maga alá vegye, és ugráljon vele, sok mesefilmben látni, hogy ilyennel játszanak, pl Franklin-nek is volt ilyene (a teknős:D), az orrturkálós ujj szerintem vicces, annak idején nekünk is volt "műtaknyunk", nagy divat volt, de senki nem kezdte el az orrát turkálni annak hatására :D A boncolós készlet se rossz, már aki szereti az ilyen állatkákat, de én nem tartozom közéjük :)
Szerintem a plüss pisi+kaki a legundorítóbb, blááh :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!