Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóvá tennétek a párotoknak,...

Szóvá tennétek a párotoknak, hogy pocakot eresztett?

Figyelt kérdés
Sok olyan véleményt olvastam itt, hogy ha szeretjuk a férjunket akkor elfogadjuk úgy is, ha meghízik egy kicsit. Nagyon szeretem ot, de nem szeretném, hogy elhízzon és elhagyja magát. Merjem szóvá tenni, vagy nagyon megsértodne?
2011. febr. 19. 18:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szóvá teszem, amint holnap hazaér, persze egy kis elovezetéssel.
2011. febr. 19. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:

A szexuális életetekben valószínűleg meg fogja látni, hogy csökken a lelkesedésed. (Persze ez arra vonatkozik, ha lustaságból hízott el, és nincs olyan ok, amiről nem tehet)

Nekem nagyon nem jön be a "mackós" alkat.

Amikor ex (nem emiatt lett ex!) pocakra kezdett hízni, sajnos akaratlanul is láthatta, hogy kevésbé vagyok lelkes a szexben (nem direkt csináltam, de akkor már nem éreztem ellenállhatatlan vágyat, hogy élvezettel simogassam, csókolgassam a testét)

2011. febr. 19. 22:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Én megmondtam neki :) Viccesen, hogy talán nekem növeszt kapaszkodót ha mennénk fürdőre :)

Vékony volt, aztán hogy teltek az évek eltunyult mondván már megvan az asszony megvan a kölyök minek teperjen. Meg örüljek neki, legalább nem kell félni, hogy más is hajt rá.

De ha egy nőtől elvárják, hogy csinos legyen, akkor a férjnek sem kell elhagyni magát, szerintem ugyanúgy elvárható.

Te ismered, simán a szemébe mondod, vagy elvicceled de úgy, hogy vegye a lapot. Vagy szépen állítsd tükör elé és rakj ki képet a kedvenc férfi színészed kocka hasáról a tükör mellé :D

2011. febr. 19. 22:05
 24/26 anonim ***** válasza:
22:03-nak: Ismerős történet.
2011. febr. 19. 22:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy szólni kell neki! Először csak viccelődve, csipkelődve. :) Én szólok a férjemnek ha túlzásba viszi az evést, nassolást. Bizony ő is kezd pocakosodni. Mi dolgunk figyelni rájuk, mert a férfiak nem igazán foglalkoznak az ilyenekkel. Pedig könnyebb megőrizni a testsúlyunkat mint leadni.
2011. febr. 20. 00:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló volt. Én felszedtem 2-3 kg-ot, ami engem zavart, de a férjem ragaszkodott hozzá, mert "végre van rajtam husi". Nem is a plusz volt a legzavaróbb, hanem az izomzatom leépülése.

Férjemnél ez még durvább volt, ő se igazán hízott, de eltűnt róla az izom.

Miután mondtam, hogy zavar a domborulatok hiánya és én bizony elmegyek sportolni, végül beiratkozott velem küzdősportra.

Most együtt izmosodjuk vissza, ami eltűnt az utóbbi években.

2011. febr. 20. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!