Szóvá tennétek a párotoknak, hogy pocakot eresztett?
A szexuális életetekben valószínűleg meg fogja látni, hogy csökken a lelkesedésed. (Persze ez arra vonatkozik, ha lustaságból hízott el, és nincs olyan ok, amiről nem tehet)
Nekem nagyon nem jön be a "mackós" alkat.
Amikor ex (nem emiatt lett ex!) pocakra kezdett hízni, sajnos akaratlanul is láthatta, hogy kevésbé vagyok lelkes a szexben (nem direkt csináltam, de akkor már nem éreztem ellenállhatatlan vágyat, hogy élvezettel simogassam, csókolgassam a testét)
Én megmondtam neki :) Viccesen, hogy talán nekem növeszt kapaszkodót ha mennénk fürdőre :)
Vékony volt, aztán hogy teltek az évek eltunyult mondván már megvan az asszony megvan a kölyök minek teperjen. Meg örüljek neki, legalább nem kell félni, hogy más is hajt rá.
De ha egy nőtől elvárják, hogy csinos legyen, akkor a férjnek sem kell elhagyni magát, szerintem ugyanúgy elvárható.
Te ismered, simán a szemébe mondod, vagy elvicceled de úgy, hogy vegye a lapot. Vagy szépen állítsd tükör elé és rakj ki képet a kedvenc férfi színészed kocka hasáról a tükör mellé :D
Nálunk hasonló volt. Én felszedtem 2-3 kg-ot, ami engem zavart, de a férjem ragaszkodott hozzá, mert "végre van rajtam husi". Nem is a plusz volt a legzavaróbb, hanem az izomzatom leépülése.
Férjemnél ez még durvább volt, ő se igazán hízott, de eltűnt róla az izom.
Miután mondtam, hogy zavar a domborulatok hiánya és én bizony elmegyek sportolni, végül beiratkozott velem küzdősportra.
Most együtt izmosodjuk vissza, ami eltűnt az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!