Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóvá tennétek a párotoknak,...

Szóvá tennétek a párotoknak, hogy pocakot eresztett?

Figyelt kérdés
Sok olyan véleményt olvastam itt, hogy ha szeretjuk a férjunket akkor elfogadjuk úgy is, ha meghízik egy kicsit. Nagyon szeretem ot, de nem szeretném, hogy elhízzon és elhagyja magát. Merjem szóvá tenni, vagy nagyon megsértodne?
2011. febr. 19. 18:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%
Mivel férfiről van szó, szerintem mondd csak meg neki. Mert ha Nő lenne az talán egy kicsit más lenne mert könnyen megsértődnek. :)) (én is lány vagyok) De mennyire hízott meg? Nagyon? Mert ha nem nagyon, akkor ne azt mondd neki hogy túlsúlyos , hanem hogy félsz hogy még rosszabb lesz
2011. febr. 19. 18:25
 2/26 anonim ***** válasza:
48%
Én szóvá tenném, persze nem 1-2 plusz kiló után, de mondjuk 7-8 kiló plusz már meglátszik eléggé.
2011. febr. 19. 18:26
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

Kedves első szerinted ezen csak a nők tudnak megsértődni!

Nagyot tévedsz!

2011. febr. 19. 18:27
 4/26 anonim ***** válasza:
16%

első vagyok:

Persze hogy nem csak a nők sértődnek meg, de nagyobb részben majdnem hogy csak ők.

2011. febr. 19. 18:29
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Nekem pontosan ez a problémám! Mióta együtt vagyunk 15 kg-ot hízott, nagyrészt a hasára. Eddig nem nagyon zavart, de egy kényelmetlen szeretkezés után úgy gondoltam, megmondom neki. Megmondtam, nem hitte el, hogy olyan nagy lenne a hasa, 1-2 nap múlva rákérdezett a tesójánál, aki persze ugyan azt monda, mint én. Most már tudatosult benne és azt mondta lefogy!

Szerintem nyugodtan mondd meg neki!

2011. febr. 19. 18:30
 6/26 anonim ***** válasza:
50%
Istenkém! Csak növesztene! Az a jó, mikor kellemesen telt. :) Ő viszont inkább olyan kis vékonyka típus, madárétvággyal, nehéz rá egy kis pocakot varázsolni. :) Persze így is nagyon imádni való, de én nem bánnám, ha icipicit "terebélyesedne". :)
2011. febr. 19. 18:31
 7/26 anonim ***** válasza:
66%

Megemlitheted, de viccesen kozelisd ezt meg es akkor nem fog megsertodni,

aztan elkezded megvaltoztatni az etkezesi szokasotokat pl., s igy mar elkezdtel tenni azert, hogy a pocak lemenjen!

Az csak dicsekves, hogy sokan ezzel megvannak elegedve is imadjak a parjukat, de igazabol nem ez a helyzet, hiszen amikor egy szemelyiseg elkezd hizni, akkor az Ot is megviseli, de nem vallja ezt be, tehat mar lelkileg elkezdodott a problema.

Aztan pedig jonnek a testnek a betegsegei, hiszen az a pocak nem egeszseges, hiaba mosolyognak ehhez sokan, de megis nehezebben kapnak levegot, es sokkal kevesebb lesz az energiajuk is, tehat kezdenek ellustulni aztan leepulni. Amikor ez elkezdodik, akkor mar ingerultebbek lesznek es agresszivabbak, foleg a ffiakra jellemzo ez a viselkedesi forma.

Tehat nezz utanna, hogy mik a veszelyei es ugy add elo ezt a parodnak, mint Aki aggodik Erte, hiszen valojaban ez tortenik jelenleg is.

Erre mondjak azt, hogy tudni kell talalni!

2011. febr. 19. 18:34
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

Az Én párom, nagyon sokáig táncolt,és mikor abbahagyta hát bizony felszedett pár kilót,na meg persze enni is szeret!

DE Ő maga mondja, hogy tudja, nagy a hasa!

Kevesebb adagokat eszik, spotol-ha nem is rendszeresen,ugyhogy Ö nem sértődik meg ezen!

Viccből mondom neki,hogy már a Tv-t se látom a hasától, de Én ugy vagyok vele, ha Őt nem zavarja, akkor engem miért?

2011. febr. 19. 18:35
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

ha elvárja hogy te mindig fitt legyél, és szexi, akkor igenis szóvá kell tenni.

pár kilónál még nem szólnék, ha úgy egyébként nem lustult el.

esetleg javasold, hogy együtt sportoljatok, vagy diétázzatok.

sok sikert!

2011. febr. 19. 18:35
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
én is szedtem fel és ő is... soha egy rossz szót nem szólt nekem, imád így is...és én is őt...pocakosan is... úgyhogy nem teszem neki szóvá... de ha zavarna, akkor simán megmondanám neki, hogy mi a helyzet.
2011. febr. 19. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!