Szóvá tennétek a párotoknak, hogy pocakot eresztett?
Szerintem mondd neki, de inkább viccesen, kedvesen, hogy ne legyen sértő. Vagy kérdezd meg, nincs-e kedve mozogni valamit (esetleg együtt), vagy próbálj diétásabb ételet főzni.
Az a baj, hogy ha jobban elhízik, akkor veszélyes lehet az egészségére, főleg, hogy a hasán van a zsír.
Akkor most olvasd el az én kérdesemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Milyen kedvesek és megértőek akik itt neked válaszolnak, bezzeg engem úgy lehordtak mintha egy utolsó mocskos r*banc lennék, amiért merem feltételezni, hogy nekem is jár annyi, h. megpróbál tetszeni nekem.
Nem hízott sokat kilóra, de eléggé meglátszik, foleg azért, mert elotte kisportolt felsoteste volt, izmos kockahassal.
Én is felszedtem valamennyit, de szerinte így is gyonyoru vagyok, ezért is olyan nehéz szólnom érte. Az jó otlet, hogy vicces formában elohozni a dolgod, de egy nem látom a hasától a TV-tbol nem hiszem, hogy ért a férfinép, egyenesen fogom megmondani, hogy szeretném ha kicsit lefogyna.
A betegségek és kulonbozo szovodmények, nem túl jó érvek, mert nem sok súlyról van szó, hanem inkább esztétikailag zavar.
18:50, szerintem azért kaptál ilyen válaszokat, mert másképp tetted fel a kérdést. Ti már gondolom jobban benne vagytok, súlyosabb a helyzet, nálunk ez még nem fajult el ennyire, de nem akarom, hogy odáig jussunk ahol már tényleg drasztikus fogyókúrákat kell bevetni, komoly veszekedések árán.
Nem tetszik, hogy sokan írják azt neked, hogy ha szereted elfogadod, mert hát nekem is van szemem és látom a változást. Persze így is szeretem, elfogadom, de nem akarom hogy ez így folytatódjon.
18.50 vagyok
Fura ez az egész így, mert természetesen ezért elhagyni nem fogom, de ha meg nem hagyom el, akkor azt hiszi bármeddig lehet ezt folytatni. Még azóta sem szóltam érte, de valamit már közbevetek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!