Háziasszony és a szajha, két lélek egy testben, teendő?
Hány éves vagy?
Ha fiatal még akkor tombolj! Élvezz ki mindent amit szeretnél, mert ha egyszer megállapodsz, akkor lesz időd nyugisan élni. Ne érdekeljen más vélemény, bulizz és élj, ha eljön az ideje, majd lenyugszol, hogy NE legyen mit megbánni, h mit nem tettél meg.
Vagy választás elött állsz?
Hány éves vagy?Miért nem élted a szajhás korszakodat ki régebben?Nehéz gyerekkorod volt?Mit akarsz tenni?
Legyél először szajha,utána kösd le magad..
;) Felezel.
Este nyolcig háziasszony, este szajha.
megfelelő férfi kell hozzá,aki értékeli a jó húsleves után a k.rvás cuccot,és képes vad dolgokra is...és ismeri a határokat...
kitartás,nem sok férfi ilyen,de ha megtalálod,nincs akadálya a boldogságodnak...
"Két nő lakik bennem: az egyik meg akar ismerni minden kalandot, át akar élni minden örömet és szenvedélyt, a másik viszont hétköznapi életet szeretne, biztonságot, nyugalmat, boldog családot. Én vagyok a háziasszony és a szajha, két lélek egy testben, akik egymás ellen harcolnak."
Idézet Paulo Coelho - Tizenegy perc c. könyvéből
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
Mi az hogy nem sok férfi ilyen? Szerintem a kamuprobléma írója rátapintott a lényegre. Nőből nincs ilyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!