Megtennéd ezt a gyerekeddel?
Mit kéne tennem,hogy ne legyen egyoldalú?!Minden itt feltett kérdés egyoldalú,ha jól meggondolod,mert a felek nem közösen írják ki....
És mégis milyen indokkal mondanád te a gyerekednek,kedves válaszoló,hogy nem kíséred el egy útszakaszon?Erre kíváncsi lennék...
"Szerintem is az lenne a normális,amit leírtatok,a ház előtt kitenni,megvárni míg kijön elé valaki,stb.Én legalábbis minden egyes alkalommal így csinálom.
90% hogy sor fog kerülni a már említett perre,mert a gyerek egyébként is hozzám akar költözni."
tévedsz, a normális az lenne, ha kiszállna a kocsiból és a gyerekkel együtt bekopogna az ajtódon, köszönnétek egymásnak és megbeszélnétek annak az egy-két hétnek a történéseit, amíg nem láttad a gyereket, majd elköszönnétek egymástól
ja és kb 800 forintért lehet csengőt venni
Kedves utolsó!Hálám örökké üldözne,ha valahogy sikerülne elérned,hogy ezt az exemmel is megértesd!!!
Úgy értettem,hogy a mi körülményeinkhez képest ez lenne a normális,de ebbe nem szeretnék belemenni...
A csengős tippre meg no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!